sunnuntai 19. joulukuuta 2010

Muumipappapusero


Pikku-Finn´in muumipusero kävi pieneksi ja se oli surullista. Lupasin tehdä uuden ja Finn tilasi punaisen, jossa on Muumipappa. Tässä se nyt sitten on, lumisateessa kuvattuna:


Lanka: Järbo Garn Tropic, 50 % bambu, 25 % puuvilla, 25 % akryyli

Puikot: 3.5

Malli: Oma

Muumipappa on neulottu intarsiana, kävelykeppi ommeltu silmukoita jäljitellen, hännäntupsu pörrölankaa. Kuvan Googletin netistä, microrevolt/knit pro teki siitä ruutupiirroksen. Neuloin etu- ja takakappaleet kainaloihin asti erikseen, hihat pyörönä ja sitten kaikki samalle puikolle raglania varten.

Tämä ei meinannut millään valmistua, en tiedä mikä tökki mutta ei vaan maistunut. Ja tämä saa nyt olla viimeinen neule minkä teen ilman ohjetta. Koko ajan on epävarma tunne, että tuleeko oikean kokoinen ja meneekö kavennukset oikein yms. yms. Kaula-aukko on varmaankin liian väljä, on siinä kyllä nappi.

Enkä neulo lapsille, tai kellekkään, mitään neuletta jos ei tule ohjetta tilauksen mukana, tai just presiis oikeata kokonumeroa sukkiin ynnä muihin, niih. On tosi vaikeata päättää mikä malli olisi hyvä ja saajalle mieluinen. Nythän teinkin jouluksi vain lapasia ja sukkia juuri tästä syystä, ja niistäkään en tiedä ovatko sopivia.Mitäs näissä kuvissa sitten tapahtuu?


Me oltiin perjantaina Marian kanssa Karusellissa!! Ai että oli kivaa! Narinkkatorilla on joulumarkkinat ja siellä tämä karuselli. Tämä oli jälkihuvitus sen jälkeen kun olimme katsoneet Hakasalmen huvilassa näyttelyn Asfalttia ja auringonkukkia. Se oli tosi hyvä näyttely, suosittelemme lämpimästi.

("Nettinäyttely" mutta museoon kyllä kannattaa mennä nämä katsomaan)

Hyvää alkavaa jouluiluviikkoa kaikille, älkää hosuko ja touhottako liikaa, tulee se joulu ilmankin.

KS

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi.