perjantai 25. toukokuuta 2012

Suvikoijan pystytys

Kuten Maria kommenttina kirjoitti niin märkää oli. Satoi tasaisen tappavaan tahtiin. Minä kastuin alusvaatteita myöten, Maria säilyi kuivempana hyvien, oikeiden retkeilyvaatteidensa ansiosta. Olipa eräällä miehellä kastunut jopa setelelit lompakossa, jotka sitten seuraavana päivänä pyykkinarullaan kuivasi;)

Talvisäilytystavarat piti ensin purkaa alta pois, että päästiin hommiin lattian rakentamiseen. Tavaroille kyhättiin pikainen sadesuoja ja suht´kuivana ne säilyivätkin mutta tuomani tavarat kastuivat maatessaa kuljetuskottikärryissä joihin kertyi pohjalle vettä. Ensimmäinen yö meni hyvin nukkuessa sekavassa ja kosteassa teltassa, oli sentään katto pään päällä mutta huiku kävi helmoista, jotka oli kiinnitetty vain hätäisesti "kunhan pysyvät kiinni".
 

Aamu valkeni sateettomana mutta tuuli oli aikamoinen. Aamukahvin sain keitettyä tuulensuojassa, vaatteet kuivuivat vaakasuorina tuulessa, Maria veteli sikeitä omassa pikku teltassaan.
 Lauantaina kiinnitettiin helmat kunnolla ja jotain pientä fiksattiin mutta sitt tulikin jo aika Marian lähteä mantereelle. Jotain sain vielä iltapuhteena tehtyä mutta sunnuntaina laitoin vauhtia päälle ja kaikki alkoi löytää paikkansa ja kesäkoti muotoutua mieluisaksi. Riippukeinussakin ehdin makoilla ystäväni Sammakkoprinssin kanssa (tämä on huomattavasti söpömpi kuin viime kesäinen rupikonna).
 


Muutama espanjantuliainenkin on löytänyt paikkansa.


KS

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi.