perjantai 15. maaliskuuta 2013

Hali on suosittu!

En mä kaikkea tänne postilaatikosta tupsahtavaa postia esittele teille mutta kun Hali sai taas niiiin kivan kortin niin on tämä ilo jaettava teillekin. Hali kiittää kaikista kivoista kommenteista ja kehuista.
Miau! Olen nähnyt kuvasi netissä ja ihastuin upeaan ulkonäköösi!
Itse olen kovin turhamainen ja tarkka turkistani. Käytän kuvassa näkyvää
saksalaista karvanhoitoainetta. Terveiset emännällesi. Piko <3

Halillahan on sellainen kiipeily-raapimapuu systeemi missä on pesäkin. Ei se pesässä ole paljoa ollut eikä laatikotkaan ole kelvanneet. Yks päivä se sitt oli tehny pesän vielä petaamattomaan sänkyyn.
Noh, eilen ostin sille paremman raapimapuun ja siirsin sen pesäpuun toiseen paikkaa. Johan se rupes siinä kiipeämään ja pesään menemään. Itseasiassa se oli pesässä nukkumassa kun tuli raapimapuu ostoksilta kotiin. Ihmettelin, että missä se poika oiken on kun ei näy. Se varmaan aavisti, että pesä muuttaa paikkaa kun sitä ei oo käytetty niin päätti näyttää . . . mutta ei se "kaapin paikkaa" kuitenkaan saanut määrätä.

Jokusen viikon olen ahkeroinut ryijyn parissa. Tietysti tuollainen karvainen villamatto on mukava ja lämmin makoilla, silloin kun en ole näkemässä, heh. Kissa ei meillä pöydällä oleskele, niih.

Tilaajalle tiedoksi, että ryijy on valmis ja siitä tuli oikein hyvä, ehkä paras tähän mennessä. Kuvaa en tänne vielä laita jos saajan perhe käy täällä katsomassa kuvia. Ja kaunis ripustinkin sille on ostettu. ELSE mattomyymälässä näitä ripustimia on hyvä valikoima.
KS

8 kommenttia:

 1. Ei ihme, että noin upea katti on suosittu:)

  VastaaPoista
 2. Hali haluaa olla siellä missä emäntäkin ja sen tuoksut.

  VastaaPoista
 3. Oho, ryijyt on niin suuritöisiä. Varmasti upea. Hali on kiva katti, ei ihme, että suosittu....tosin, meidän Muppe ajais sen puuhun.

  VastaaPoista
 4. Hali on niin mainion näköinen kisuliini ja kun hyväluontoinen, niin tietysti suosittu. Ryijyt ovat ihania, mutta järkyttävän isotöisiä. Kankaankudonnassa katselin, kun yksi nainen teki kangaspuilla sellaisen suhteellisen pienen ryijytn. Olisiko ollut joku 50*30 cm ja älyttömän hieno se oli. Kutomisessa vaan tuntui menevän ikuisuus. Silloin päätin, että ryijy ainakaan ei ole mun kudontajuttu. Hienoja ne kuitenkin ovat. Olen pistänyt seinällekin sellaisen perintöryijyn. Halille haleja, M-L ja Ossi.

  VastaaPoista
 5. Odotan ryijysi näkemistä sitten joskus. Hali on söpö ja kekseliäs:)

  VastaaPoista
 6. Mainio kortti ja Hali niin itsestään tietoisena ompeluksesi päällä!

  VastaaPoista
 7. No tottahan Halilla nyt pitää oma posti olla:) Komea ryijy sieltä pilkottaa myös.

  VastaaPoista
 8. Tot maar Hali on suosittu! Onhan se tois kaunis kissa ja vissiin luonnettakin löytyy.
  Toinen suosittu Blogikissa lähettelee terveisensä! Ja me yhdessä odotellaan kuvaa valmiista ryijystä...

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi.