tiistai 26. maaliskuuta 2013

Pullokassi

Mä olin eilen Tallinnassa Lilan kanssa. Siitä ja ostoksista sitten seuraavassa postauksessa kun nyt on ihan pakko ensin näyttää mikä ihana postilähetys mua odotti kun tulin kotiin.
Mammutin puikoilta ja pesukoneesta sekä huopaneulan pistoista on valmistunut tällaiset ja nyt ne ilahduttaa mun ja Halin elämää. Kivasti Mammutti on ajatellut millä on varmasti käyttöä.

Pullokassi, jossa voin saaressa pitää juomani joko kylmänä tai kuumana, termospullokin sopii siihen kivasti niin ei kolise kalliolla. Saarijuomapullollekin tuo on just sopiva (pullo on saaressa niin ei voi nyt näyttää).

Hyvin on Mammutti blogiani lukenut kun tietää, että olen kivifriikki. Tämä kivi on rintarossi ja voi oleilla monessakin mukana.
Hali sai Sonffin ja Soodin tuoksuilla höystetyn otuslelun, se on täytetty kavereiden karvoilla. Kunhan Hali oli ensin toipunut kotiintulostani niin nuuski ja katseli tätä ihmeissään. Sitt alkoi potkupallopeli ja lelun heittely, näyttää siihen jo tarttuneen pölyä ja karvaa - valokuvat paljastaa ihmeellisiä asioita.

Ja vielä mukana on  kuvakortti kivisestä rantakaislikosta lokkeineen, kesän tuoksu tulee sitä katsoessa. KIITOS Mammutti.

X X X
Hyvää pääsiäisviikkoa kaikille lukijoille.
Tämä oli mun virpomisnamikori, yhdet noidat kävi sitä verottamassa.
KS
PS Edit: Halille on vain yksi lelu eli tuo mikä on otuksen näköinen. Toinen - harmaa - on rintakoru mallia "Kivi", niih.

9 kommenttia:

 1. Kätevä pullokassi ja kivat lelut Halille.
  Vai kävi sinulla virpojia, mutta ei yhtään. Saan syödä itse suklaanamuset.

  VastaaPoista
 2. Piti kirjoittamani "mulla ei yhtään"

  VastaaPoista
 3. Ihanan postilähetyksen olitte Halin kanssa saaneet,kaunis virpomisnamikori sulla on meillä kävi kanssa virpoja.

  VastaaPoista
 4. Mainio termarikassi ja Haliakin muistettiin, ihana blogikaveri.Meillä ei käy koskaan virpojia. Se on vähän sääli. Eivät jaksa pienet jalat talsia tuota ylimääräistä 600 metriä. Tuossa isommalla tiellä olen kyllä nähnyt virpojia. Jännityksellä odotan kuvapläjäystä Tallinnasta. Terveisii M-L ja Ossi.

  VastaaPoista
 5. Tuo termarin suojushan on oiva saarivaruste! Kyllä toiset keksii kaikkea tarpeellista :) Mäkin olin varautunut virpojiin muttei käynyt yhtään kuten ei viime vuonnakaan :( Aiempina vuosina on käynyt kyllä. No, Meri "joutui" uhrautumaan ja syömään virpojille tarkoitetut munat ;D

  VastaaPoista
 6. Tuo pullokassi on kiva ja kyllä lelusetkin ovat ihania.

  VastaaPoista
 7. Hienon paketin sait; termarikassi on aivan huippu.

  VastaaPoista
 8. Noitia tais olla tosi vähän liikenteessä. Mielläkin kävi vain yks. Saariaika lähenee? Mitähän te Tallinnassa.

  VastaaPoista
 9. Kohta se taas alkaa, saarikausi. Kiva täydennys tarpeellisten tavaroiden listaan.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi.