perjantai 29. maaliskuuta 2013

Kevätkaulaliina


Aiempi keltainen keväthuivini on aivan liian pitkä. Vahingosta viisastuneena ostin ja neuloin vain yhden mohairkerän. Nyt tuli just sopivan pituinen, siis lyhyt. Mä en millään osaa pitää mitään liehukkeita enkä nyt niin muotia olevia tuubihuiveja. Ahdistaa.

Lanka: Lanas Stop´in Reina, 72 % mohair 28 % polyamid. 25 grammaa
Puikot: 5.5 bambu sukkapuikot
Malli: perinteinen Feather & Fan

Koti on koristeltu pääsiäisellä. Kukkakauppiaani sitoi kauniin kimpun valitsemistani kukista, lähtökohtana oli mimosa josta tykkään tosi paljon. Vuosi sitten just ku lähdin pois espanjasta niin mimosat aloittivat huumaavan tuoksuisen kukintansa.
Ajatus oli laittaa kimppu Aalto-vaasiin mutta kyllä se tähän vanhaan Arabialaiseen sopii hyvin.
Maljakon vieressä häämöttää toisella puolella Lean tekemä kortti ja toisella puolella pieni rasia. Sen kanssa kävi silleen, että ku taannoin oltiin Anittan kanssa Hagiksen hallissa niin karkkikauppiaalla nähtiin rasiat ja mä siinä totesin: "voi kun olis joku ihana ystävä miltä sais näin kauniin ja Ihanan  . . ." Noh, viikko sitten perjantaina Anitta ja Lea pistäytyivät täällä  ja mitäs mä sainkaan, sen ihanan rasian sieltä hallista! KIITOS, kiitos Anitta <3

Kauanhan se kesti ennekuin sain pääsiäisliinan kirjailtua, viime kesänä se lopulta valmistui. Piti antamani se jollekin mutta niin se vaan jäi tänne ja päätinkin sitt pitää sen itse. Ja kivahan se nyt onkin pöydälläni.

Päivä on vasta puolessa, on meinaan toosi pitkä perjantai kun Hali herätti mutt jo seitsemän korvilla. Ehkä se pitkästyi kun oli jo valoisaa, ties kuinka kauan ollut.

Valosta tulikin sitt mieleen tämä ajan siirtely. Siis ihan hirveetä taas mukamas oppia uuteen aikaan. Kyllä tämä normaali aika on ihmisten aika, ja eläintenkin. Ihan hullua hommaa yhden tunnin takia nähdä kauhea vaiva, siis ei mulle oo vaiva viisareita siirtää, tarkoitan nyt kokonaisuutta. Eihän tommosella tunnilla ole enää mitään merkitystä bisneksien kannalta, kaikkihan toimii 24/7 ihan luontevasti muutenkin. Netissä voi käydä allekirjoittamassa Kansalaisaloitteen kesäajasta luopumiseksi. Jezz, tuo aloitehan nimenomaan koskee koko kansaa. Hus hus, nimi adressiin . . .
KS

11 kommenttia:

 1. Kiva keväthuivi ja kaunis kukkakimppu.
  Pääsiäisliinasi on kaunis, mutta ollut aika iso työ kirjailuissa.
  Minusta olisi se ja sama olisiko kesä- vai talviaika kunhan ei tarvis muutella.

  Aika pitkältä on tämä päivä tuntunut ja aurinko on vieläkin korkealla.

  VastaaPoista
 2. Hyvää Pääsiäistä Sinulle. Kauniita kukkia ja ihana huivi.

  VastaaPoista
 3. Ihana kun siirrytään kesäaikaan, mäkin saan herätä vasta kellon soittoon - Muppe kun on pysynyt kesäajassa koko talven -siis herättäny mut joka aamu klo 5. Pääsiäisliinat on kivoja, harmillisen lyhyt on vain tää aika kun niitä käytetään.

  VastaaPoista
 4. TOSI kiva pääsiäisliina. Eihän tuommoista kannata pois antaa, se on ihana :)

  VastaaPoista
 5. Nätti kaulahuivi ja pääsiäiskimppusi on ihana!
  Voi miten kiva pääsiäisliinastasi tuli. Siitä tulikin mieleen, että olen tykkänään unohtanut pääsiäisliinani kaappiin...
  Hyvää pääsiäistä!

  VastaaPoista
 6. Ihana kukkakimppu ja just niille sopivassa maljakossa.
  Pääsiäisliina on söpö tipusineen ja huivista tuli oikein keväinen.

  VastaaPoista
 7. No joko se kerä muotoutui huiviksi, uskomatonta! Oi miten kaunis kimppu ja suloinen rasia! Kirjailtu liina on upea! Mun mielestä kans ton kesäajan vois lopettaa, ihan hullua! Sit kestää taas päiväkausia tottua eri rytmiin kun oma sisäinen kello on ihan eri ajassa! Eikös ne venäjällä luopuneet jo aiemmin koko hömpötyksestä, vai oliko se jossain muualla, no kuitenkin.

  VastaaPoista
 8. Ihanan keväinen kimppu, kuten huivikin!
  Hyvää pääsiäistä sinulle, Kristiina!

  VastaaPoista
 9. Ihnan mahdottoman kaunis pääisäisliina! Voi kun saisi itsekin tuollaisen aikaiseksi!

  VastaaPoista
 10. Nätti kukkakimppu ja huivi mun värinen. Olisi tuolla kaapissa muutamakin pääsiäisliina merkkaamatta, mutta tuo sinun on kaunis.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi.