torstai 19. joulukuuta 2013

Voi ihme miten kiltti oon ollut:)

Taas postiluukku rapisi. Monta kivaa korttia ja muistamista. Kortit ajattelin näyttää sitt välipäivinä ku kaikki on kasassa. Joku lahja tai muisto on varmaan kans jo jäänyt näyttämättä mutt korjataan sekin tilanne sitt. Kaikki tänne tupsahtanut on mukavia saamisia ja muistuttavat tekijästään/antajastaan vielä pitkään. Nyt on kyll ihan pakko näyttää tämän päivän postintuomat, mä oon avannut kaikki ku ei niissä oo ollu Joulupukin merkintää, että sais avata vasta aattona;)

Mammutti, Soodi ja Sonffi lähettivät Halille huopapalloja, tosi kivat huovutetut korvikset, jotka ovat samaa sarjaa keväällä saamani kivi-rintakorun kanssa. Ja vielä kissaheijastin, se on hauska ja varmasti tulen näkymään.

SeijaP yllätti kyll ihan kybällä: keraaminen lammas rintakoru. Tää on huisin hieno, lammas on niin rauhalliseksi muotoiltu, että tämän kanssa varmasti on itselläkin rauha mielessä. Mukana olleessa esitelapussa sanotaan "Rukoukseen kutsuvaa keramiikkaa", ja sitä tämä kyllä oikeasti onkin. Koru on lähtöisin Hämeenlinnasta Paimen Keramiikka.


Nämä ihanat eläinkortitkin on nyt näytettävä. Outi-M muisti synttäripäivän kisulikortilla: kissa on niin mainio hiiri otsallaan ja Paimensukuisen Lapinkoiran seuran kortti on just täysosuma, Leena on hyvin lukenut blogia ja huomannut että kesäkaverina saaressa on tuon rotuinen Chico.
Korttien kanssa kuvassa näkyy kuvia ihan musta itsestäni. Ne on kesällä saaressa EsaA ottanut. Meillä oli tosi kiva kuvaussessio rantakalliolla. Esan kamera raksutti ja surrasi varmaan kolmesataa kuvaa. Hänellä oli tarve henkilökuviin ja tietysti mä suostuin malliksi. Nyt posti toi muutaman printin kuvista. Kyllä oon nyt itseäni ihaillut niin että ihan hävettää mutta kuvat on niiiin hyviä ett pakko on katsella. Esa: Iso Kiitos kuvista!


Lämmin kiitos taas ihan kaikille mua muistaneille!
KS

13 kommenttia:

  1. Hienoja kuvia sinusta, hyvä on ollut kuvaajakin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuvaaja ON Hyvä. Aivan mahtavia kuvia olen saanut katseltavakseni. Huikeita.

      Poista
  2. mäkin oon tainnut olla kiltti kun vähän samoja juttuja tännekin tupsahdellut; on mulla suklaakakku, on mulla herkkukori, on mulla kaunis lammaskoru....

    VastaaPoista
  3. hienoja lahjoja ja kuvia sinusta. Olet ollut kiltti. Minä en ole enää moneen Jouluun saanut yhtään lahjaa, enkä osaa niitä enää kaivatakkaan. Joulun lahjani on Jeesus ja varmaan tuntisin oloni vaivautuneeksi, jos saisin lahjoja. Toki lahjola laitan ja saan, mutta en Jouluna. Näin erilaisia me ollaan ja hyvä niin, hyvää Joulun odotusta

    VastaaPoista
  4. Upeita kuvia tosiaan ja kivoja muistamisia! =)

    VastaaPoista
  5. Halikin on varmasti iloinen huopapalloistansa. Toi lammaskoru on söpö, niinkuin sanoit rauhallisen, vähän uneliaan näköinen. Ja noi kuvat ovat hyviä otoksia. hyvä kuvaaja osaa napata just oikealla hetkellä kuvan. Tai sitten ottaa niin kamalan monta kuvaa, niin muutama onnistuu tosi hyvin. Tämä taitaa olla mun miehen taktiikka, kun filmiaikana sillä saattoi olla messumatkalla 30 rullaa filmii matkassa. Terveisii teillepäin ja Halille haleja, M-L ja Ossi.

    VastaaPoista
  6. Hienoja kuvia. On ollut taitava kuvaaja. Kivoja lahjoja on tontut tiputelleet jo sulle ja Halille.

    VastaaPoista
  7. Upeita kuvia, mikäs siinä on itseään ihailla :)

    VastaaPoista
  8. Kerrassaan upeita kuvia! Joo, olet ollut näköjään kilttinä.

    VastaaPoista
  9. Näin tuon kuvasarjan eilen, ja täytyy tosiaan kehua niin kuvaaja kuin kuvattavakin! Hienoja kuvia hienosta mimmistä! Mustavalkoiset valokuvat ovat sitäpaitsi oma taiteenlajinsa, niissä kun ei pääse kikkailemaan värien kanssa. Ihan huippuja!

    VastaaPoista
  10. Tervehdys Kristiina! sain ihastuttavan joulukortin systeriltäsi Pikolta, ja hän oli siihen raapustanut, että poikkeahan Kristiinan blogissa. No kerro terkut Pikolle, poikkean täälä lähes päivttäin kurkkimassa jo ties monettako vuotta ;) Teille molemmille oikein hyvää Joulua! T: Anne

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentistasi. Kerron Pikolle terkut. Muistan kyllä, että oot blogissani käyny kauan aikaa, joskus muinoin kommentoit, olikohan se Tallinnan matkasta tms. Hyvää joulua Sinulle.

      Poista
  11. Ihanuuksia.

    Ihanaa Joulunaikaa Sinulle Ja Läheisillesi.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi.