tiistai 21. tammikuuta 2014

Baby Born -mekko

Ystävän pikkulikan synttärit lähestyy, lahja on neulottu hyvissä ajoin.


Lanka: Rellana Flotte Socke Baumwolle
Ohje: Moda 4/2007

X X X

* Viime viikolla Marian kanssa matkattiin Hagiksesta Ikean bussilla Vantaanporttiin. Partioaitan Outletistä ostin itselleni merinovillaisen alusasun. Jez, nyt ei palele jos laavuretkelle mennään ja ainakin The Saaressa kevään kylmät illat (ehkä viileät päivätkin) tarkenen varmasti. Ikeasta ostin jotain pientä tarpeellista, maltillisesti.

* VillaLankassa oon käyny ja Ogelissakin lauantaina, siellä olikin paljon neulojia tällä kerralla.
* Kolme neuleliinaa on pingotuksessa, sellaisia kevään keltaisia.
* Hali voi hyvin, mitä nyt silloin tällöin ei vatsanipistyksiltään ehdi vessalaatikolle asti vaan vääntää köntsät matolle:(
Pakkasta pidellen,
KristiinaS

19 kommenttia:

 1. Ihana rimpsumekko pikkuiselle.
  Kätevä tuo Ikean bussi, siinähän tulee jo ostoksillekin vähän säästöä.

  VastaaPoista
 2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 3. Kirjotin niin väärin et piti poistaa. Yritin kirjoittaa, että Halille masua parantavia terveisiä ja rapsutuksia!

  VastaaPoista
 4. Onpa söötti setti, oikein rimpsut ja kaikki:)

  VastaaPoista
 5. Anteeksi Hali! En naura sun vatsannippaamissille, vaan ton emäntäsi suorasukaiselle tavalle esittää asiat niin kuin ne ovat :D

  Alahan tulla sieltä kässäilemään, luvatut pullat ovat jo pöydällä!

  VastaaPoista
 6. Kyllä joku pikkutyttö tulee onnelliseksi noin ihanasta lahjasta.

  VastaaPoista
 7. Aivan ihanan näköinen pikkumekko. Paljonkos päivänsankarille tulee sitä ikää? Kuvasta on niin vaikea sanoa mikä koko on. Voi Hali-ressu, kun on kovat vatsannippaukset. Terveisii M-L ja Ossi-mäyris.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tyttö täyttää 6-vee, sai joululahjaksi tyttönuken, poikanukke on jo ollut. Mekko on siis nukelle, ei päivänsankarille.

   Poista
 8. Hauska beippariasu! Mä en neulonut ensimmäistäkään vaatetta sille, kun sillä meillä leikittiin. Nyt vois kaivaa sen naftaliinista... Nähdään Villa Lankassa taan joku torstai!

  VastaaPoista
 9. Rimpsu helmassa tekee tästä aivan ihanan ja väritkin ovat kauniit, pehmeät!

  VastaaPoista
 10. Onpas söpöt tamineet vauvanukelle :) Mä täällä kotonä etäilen, tuuhan kaffelle joku päivä kun kelit vähän lämpelee ;)

  VastaaPoista
 11. Soma setti nukelle. Pikkutytöt onkin niin innokkaita riisumaan ja pukemaan nukkejaan että vaatteita ei nukella varmaan koskaan ole liikaa =)
  Vai on Halilla vatsavaivjoa Ei ehdi meidänkään Eetu-vanhus aina rappusia pitemmälle, vaikka yleensä jaksaa pidätellä metsänreunaan asti .

  VastaaPoista
 12. Pitkästä aikaa sivuillasi.- Ai,kun on söpö tuo pikkumekko.Voisinpa oikeastaan tehdä sellaisen.Ei Baby Bornille,vaan ihan oikealle vauvalle.Neulon nimittäin parasta aikaa junasukkia,myssyjä ja etiopiapaitoja oikein urakalla.Pakistaniin Tankin sairaalan pienen pienille vauvoille.Lainasin pojantyttäreltä Baby Born.-nuken sovitusmalliksi ja nyt se istuu sohvallani tavantakaa uusiin asusteisiin sonnustaautuneena.Löytäisimpä kirjastosta tuon kyseisen Modan.- Mukavia pakkaspäiviä Sinulle.

  VastaaPoista
 13. Merinovilla on kyllä parasta, ehkä kaikkeen :D

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi.