keskiviikko 1. tammikuuta 2014

Hedelmäpussi ym

Taannoisessa arvontabloggauksessa kysyin vinkkejä, miten hedelmäpussin saa auki nuolematta sormiaan. Monta vinkkiä tuli ja kaikki tuntuvat toimivat. Yhtä lailla oli monta vastausta: en tiedä. Tässä nyt kaksi toimivaa tapaa.
Sartsan neuvo on toiminut hyvin:
"Ota kiinni pussin toisen sangan yläulkokulmasta ja toisella kädellä sangan sisäjuuresta ja nykäise pari kertaa. Näin pussin reunaan aukeaa aukko, josta se on helppo aukaista. Tän kikan on minulle opettanu mieheni. "
Vastaava neuvo oli parissa muussakin vastauksessa, ja toimii myös jos ottaa molempein sankojen yläkulmasta ja vetää niitä erilleen, pussin keskelle tulee aukko josta sen saa auki.


Suden neuvoa ole nyt enemmän käyttänyt:
"Kaupan muovipusseissa on toinen reuna sivussa pitemmällä kuin toinen ihan sitä varten, että niistä vetämällä pussin pitäisi aueta ihan kivuttomasti. Jostakin luin ohjeen ja kokeilin, toimii =) "
X X X
Sain Taralta Finniltä tosi kivat kiitoskortit. Itse ovat ne suunnitelleet, koulun hyväksi näitä myydään (oletan). Pingviini on Designed by Finn the Inventor :)   alempi Design by Tara xx. Mä ihan näen silmissäni miksi Finn on saanut nimen Inventor, on se vaan semmonen vesseli että kuuraketin keksisi jos ei semmosta jo olis:)


Tara & Finn, thank you very much for your lovely cards and messages <3

Molemmat lapset olivat oikeasti tykänneet pipoistaan ja odottaneet pääsyä ulos ne päässään. Taran myssy on just takin värinen. Huoh, onnistuin siis tulkitsemaan värin "purple" oikein.
KS

2 kommenttia:

 1. Pitääpä minun nyt oikein paikallistaa se VillaLanka, kun en ole siellä vielä käynytkään. Kesällä ehkä sitten, kun nyt alkaa taas työt niin en varmaan minnekään ehdi. Olisi kyllä kiva nähdä pitkästä aikaa.
  Kolmannelle Linjalle Esikko muutti, ikkunasta näkyy Kallion kirkon torni aika mukavasti.
  Kissa näyttää levolliselta, mutta on kyllä aika epeli 13½-vuotiaaksi kolliksi. Nappaa herkun melkeinpä vaikka kädestä, jos silmä välttää. ;)
  Oikein hyvää uutta vuotta!

  VastaaPoista
 2. Hyvää alkanutta vuotta! Mies opetti minulle tuon hedelmäpussien kahvojen kiskaisukikan, jota olen sittemmin käyttänyt.
  Kauniita huiveja olet valmistellut.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi.