torstai 27. marraskuuta 2014

Joululahjani

Ystäväni, läheiseni, tuttuni, älä pety kun et saa minulta joululahjaa.
Tänä vuonna lahjani meni mehiläispesän muodossa muille maille vierahille."Mehiläispesä auttaa kehitysmaiden köyhimpiä ihmisiä toimeentulon hankkimisessa.

Mehiläispesä on ekologinen lahja kehitysmaiden ihmisille. Tällä lahjalla vähävarainen perhe kehitysmaissa saa mehiläispesän ja koulutuksen mehiläishoidosta.
Mehiläispesästä kerätyn hunajan avulla köyhä perhe saa tärkeitä tuloja. Herkullinen hunaja tuo vaihtelua yksipuoliseen ravintoon ja lisäksi hunaja soveltuu haavojen ja yskän hoitoon."

Tämän ja monta muuta kivaa lahjaa voit ostaa Toisenlainen lahja -kaupasta.

KristiinaS8 kommenttia:

 1. Tuollainen hunajalahja on mukava kun siitä on iloa todella tarvitseville, eikä tarvitse ostaa käärepapereita, joita sitten saa kuskata sekajätteisiin.

  VastaaPoista
 2. Tuo onkin loistava tapa lahjaa jakaa. Minäkin toisinaan olen tuollaisia jakanut ja voipi olla tänäkin jouluna se tapa toimia:)

  VastaaPoista
 3. Toisenlainen lahja on mitä parhain - uskon sen lämmittävän myös kotikontujen "lahjattomien" (lahjoitta jääneiden) joulumieltä.

  VastaaPoista
 4. Nuo toisenlaiset lahjat ovat hienoja. Muistaisipa ne itsekin joka vuosi. Tunnustan, että siitä on jo jokunen vuosi, kun käytin tuota ihanaa palvelua. Paras kaverini valmistui muutama vuosi sitten vanhoilla päivillään papiksi ja silloin ostin kaksi vuohta. Hyvä, kun muistutit taas asiasta Hyvää ensimmäistä adventtia Ossilasta, M-L ja Ossi.

  VastaaPoista
 5. Ihana lahja! Miekin käytän erilaisia lahjoja aina silloin tällöin.

  VastaaPoista
 6. Kaunis ajatus, sinulle hyvä joulumieli ja hyödyllinen lahja saajalleen!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi.