torstai 13. marraskuuta 2014

Kivoja tavaroita

Mä oon unohtanut näyttää yhden Lontoon tuliaisen;) Huoneistossahan keitettiin itse teet ja kahvit, niihin tietysti tarvittiin maitoa. Tämä maitotölkki on niin hauska ja kivan mallinen, että olihan se kotiin tuotava. Eiköhän tälle saaressa käyttöä löydy.


Neuleystävä Anulta sain, ihan noin vaan (tai noh, kiitokseksi neuleliinasta) tosi kivat ja tarpeelliset: nenäliinapussukka ja teepussin alusta tms., jolla kuitenkin pidän mun sormukset. Ne kun kotiintullessa otan pois niin tuon päälle ne on kiva laittaa. KIITOS, Anu!

Tällaista nenaliinakoteloa en oo ennen nähnytkään mutta tämä se vasta tarpeellinen onkin. Se nessujen muovipussi nurhaantuu laukussa alta aikayksikön mutta tässä pysyy hyvänä ja on nättikin ottaa esille.

Ville toi tämmöisen viisauskyltin, Usko kun aina valloittaa mun tuolin kun silmä välttää;) KIITOS, Ville.

Noh, tää ei oo mikään "kiva tavara" vaan todiste siitä, ett musta ei oo askartelijaksi. Horisontti-kumppanuustalolla maanantain askarteluillassa Minna oli hyvä opettaja mutt en mä vaan saanu kaunista tähteä aikaiseksi.
KS

5 kommenttia:

 1. Kauniita lahjoja sait:) Mitähän mieltä kissa on siirtämisestä ;)

  VastaaPoista
 2. Hauska kyltti ja kivat lahjukset:)

  VastaaPoista
 3. Kivat lahjat. Juu, mä olen samoilla linjoilla Marjutin ja Eilan kanssa, että mahtaako usko tyytyä siirtämiseen. Meillä on ainaskin välillä vaikea saada Ossi veks sohvalta. Tai no mahtuu se miähen ja mun väliin istuskelemaan, mutta välillä pieni koira kyllä osaa viedä ison tilan. Tietty silloin, kun me molemmat miähen kanssa haluttais katsoa samaa ohjelmaa... Terkkuja Kirkkikseltä M-L ja Ossi.

  VastaaPoista
 4. aijai, mua huvittaa tai siis voin kuvitella sun aatokset ja kommentit askarteluillalla.....sitkeästi sä tunnut näin syksyllä jonkun sellaisen illan itsellesi keksivän. Toi maitopurkki ois pitänyt kuvata jonkun mittasuhdetta antavan astian vieressä, toi oli niin pieni ja nätti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, pitää sitä yrittää mutt ku ei niin ei oo mun juttu, toi askartelu.
   Alkiperäinen maitopurkki kuva olikin semmonen mittasuhdekuva mutt ku se meni taivaan tuuliin sen pahan pöpön takia, en mä sitt muistanu ku tän otin, tarttee ottaa uus ja vaihtaa.
   Usko ei tykkää ku sen siirtää, murjottaa ja tulee sitt syliin istumaan ja sitt on vähän vaikee tehdä käsityötä ku se pyörii siinä.

   Poista

Kiitos kommentistasi.