sunnuntai 2. marraskuuta 2014

Katu-uskottava?

Sataa ja tuulee. Pimeätäkin on. Menen kuitenkin ulos.
Uudet, vastaneulotut punaiset sormikkaat oli koekäytössä. Just hienot ja istuvat hyvin käteen. Lankana OnLine Supersocke, puikot 2.5.


Pitkän Rukka Marilyn kaupunkisadetakin ostin loppukesällä. Se on hyvä ja hengittävä, ei hiosta niinkuin ne paksummat sadetakit.
Kumisaappaatkin on kuin uudet. Mennä viikolla pesin ne Marseille-saippualla ja sitt laitoin hoitoainetta. Niih, kannattaa kalliista kumppareistakin huolehtia.

Mukavaa marraskuuta kaikille.
KS

18 kommenttia:

 1. Sinullapa onkin hyvät sade- ja ulkoiluvarusteet.
  Ai, että kumisaappaitakin voi hoitaa muutenkin kuin pelkällä pesulla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, kumppareihin sivellään silikonipohjaista hoitoainetta. Nokialla on ihan oma mutt tää mun on jonkun muun merkkinen semmonen sieni, missä on sitä ainetta. Kumi kestää sitt paremmin, ei haperoidu ja kuivu. Ja pesuaineen pitää olla semmosta hellää ja sienellä pestään, ei saa hangata.

   Poista
 2. Noin iloisissa sadevermeissä pitäs kuvassa olla iloisempi ilme. Tai sitten sä tavoittelit sitä katu-uskottavuutta. Aina melkein sulla on iloinen ilme kuvissa. Terkkuja Ossilasta. Tänne se pimeys kuule vasta iskeekin, kun lähimmät katuvalot ovat kahden kilsan päässä:) Terkkuja Ossilasta, M-L ja Ossi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ilmettä ei oikein ehtinyt sommitella sopivaksi ku tommonen omakuvan ottaminen oli haasteellista näissä olosuhteissa;)

   Poista
 3. Tyylikäs kokonaisuus ja pirteä näin synkkään syksyyn. Kiitti saappaiden pesu vinkistä.......munkin pitää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, Anittalle tuossa yllä jo kirjoitinkin huoltotoimenpiteistä.

   Poista
 4. Todella hieno asu! Heijastin vielä heilumaan! Paljon oli väkeä liikkeellä kävellen sumusateesta huolimatta, kun just kyläilyreissulta tullessani poikkesin katsomaan kynttilämerta hautausmaalle.

  VastaaPoista
 5. Todella upea ja katu-uskottava asu. Punainen on hyvä huomiovärinäkin. Varmasti muistit myös heijastimet.

  VastaaPoista
 6. Melkein yhtä punaisiin pystyn minäkin sateella pukeutumaan. Sormikkaita ei ole. En ikinä saisi tehtyä kymmentä eri sormea, kun pelkät peukalotkin ovat jo äärirajoilla. Kiitos kumppareiden hoitovinkistä. Täytyykin huoltaa ne.

  VastaaPoista
 7. Hienot on sormikkaat mutta toi sadetakki yliveto, Marilyn. Vähän oon kade siitä. Kiitos vinkistä saappaitten hoitoon.

  VastaaPoista
 8. Hyvinkin katu-uskottava.
  Huollan myös sadeasuja. Pesin kaikki kasvarilla olleet työvaatteeni, vaikka eivät enään niin ehjiä olekaan.
  Ihanan pirtsakka punahilkka!

  VastaaPoista
 9. Ihana asu! Kumpparit minulla olisivatkin, mutta loput varusteet ovat vielä hankkimatta.

  VastaaPoista
 10. Varo ettei susi syö, kovin muistutat punahilkkaa. Sateellahan sitä pitääkin pukeutua pirteisiin väreihin, varsinkin tänään kun oli tosi harmaa ja pimeä päivä. Hieno setti!

  VastaaPoista
 11. Ihana Täti Punainen! Hienot sormikkaat! =)

  VastaaPoista
 12. Luonnossa ihana asukokonaisuus :)
  Ja mikä parasta iloinen asukokonaisuus :)

  VastaaPoista
 13. Täti punainen...niin pirteä, ja aivan hurmaava :) Itse asiassa olen tässä juuri ihmetellyt sitä, että, miksi kummassa pimeään ja synkkään vuodenaikaan meidän ihmisten värimaailma ja vaatetuksemme on pullollaan mustaa, tummaa sinistä tai harmaata...??! - Minä ainakin kaipaan värejä! Ja päätän kommenttini tähän, ennenkuin alan "filosofeerata" enemmän. ;)

  Lähetän sinulle Kristiina lämpimän punaisia terveisiä Leenalta <3 (lemmenkyyhky...) :) :)

  VastaaPoista
 14. Minullakin on punaiset kontiot. Tuon sännöllisen pesun lisäksi käsittelen ne sännöllisesti silikoni ruiskella. Wurthin silikoni minusta parasta(saa hyvinvarustetuista rautakaupoista). Silloin ei lika tartu niin helposti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, silikonikäsittely on hyvä tehdä. Kummasti nämä pienet huollot pidentävät kalliiden saappaiden ikää.

   Poista

Kiitos kommentistasi.