lauantai 13. joulukuuta 2014

Herkkupöytien äärellä

Perjantaina Katjulla oli jälleen mukavat neulenyyttärit. Pöydässä oli monenlaista herkkua. Mä tein piiraan, jossa täytteenä oli Lealta - kiitos -  saatuja herkkutatteja, ja savuporotuorejuustoa. Kehtaan ite sanoa, ett se oli tosi hyvää.Hohtoneulontavälineet ja palkinnot

Katju on kirjoittanut illasta kuvien kera, kannattaa hänen blogista lukea lisää.

Lauantaina tapasin Tuulan ja sain blogiarvonnassa voittamani palkinnon. Täytyy sanoa, että tämä on just nappiin osunut palkinto mulle. Mähän harvoin osallistun blogiarvontoihin, harkitusti vain niihin, joissa palkinto on mulle käyttökelpoinen:) Kiva kun onnetar oli nyt mun puolella. KIITOS Tuula ja Cilla´s!


Arvostan sitä, että tuotteet ovat kotimaisia! Tiskiharjakin on tehty kierrätetystä raaka-aineesta ja luonnonharjakset. Käytetyn harjan voi palauttaa tehtaalle, jossa se taas käytetään uudelleen.

Tapaamisen jälkeen menin VillaLankan JoululahjaWalvojaisiin. Sielläkin pöytä notkui herkkuja, kuvia VillaLankan sivulla.
Väkeä oli paljon. Mikä parasta: tapasin bitti- ja blogituttuja. Hilkka, Pirkko, Agatha ja Sari. Oli tosi, tosi kiva nähdä ihmisiä, jotka ovat niin tuttuja, pitkältäkin ajalta, vaikk ei olla tavattu eikä edes puhelimessa juteltu.
Pari joululauluakin laulettiin kun oli oikein säestystäkin, näin söpöllä pelillä.


Ihan kaikille, Katjulla ja VillaLankassa tapaamilleni,
lämmin kiitos mukavasta seurastanne ja
kiitos kun olitte lähteneet liikkeelle näihin kekkereihin.
KS

4 kommenttia:

 1. Mukavaa oli :)
  Seura loistavaa ja sinä Kristiina olet ihana, upea ja loistava ystävä :)

  VastaaPoista
 2. Vahvistan piirakan todella hyväksi, nam. Kiitoksia sinulle mukavasta seurasta ym. Paljon onnea Kristiina!!!

  VastaaPoista
 3. Onpa herkkuja todella.
  Ihanaa kolmatta adventtia.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi.