tiistai 23. joulukuuta 2014

Kuvia Usko Veitikan touhuista

Tän kissan kanssa ei aika tuu pitkäks eikä tylsäks.
Vyyhti Kainuunharmasta, oikein lampaanhajuista ja rasvaista, oli lattialla sen hetken kun laitioin kerinpuut paikalleen.
Usko nautti vyyhdistä täysin rinnoin, tai siis tassuin.

Sain mä siltä vyyhdin pois eikä ollut pahemmin mennyt sotkuun.

Kun joulukoristelaatikko tuli kellarista kotiin niin Usko omi sen itselleen. Sen päällä on kiva oleskella, edelleenkin. Ja yöllä kansi on pakko avata, yhä uudelleen.

Tavoista poiketen laitoin Uskon herkkunamitangon kääreen paperiroskikseen. Tarkalla hajuaistillaan se oli yöllä metsästänyt sieltä sen kääreen ja maistellutkin. Pettymys on varmaan ollut suuri kun ei mitään herkkua ollutkaan.
 Viimeisin tempaus oli ankkavacuumin raatelu.
x x x

Viikolla kävin Tuomaanmarkkinoilla. Sitä on nyt kehuttu kovasti. Noh, mä petyin. Mökit oli värittömiä ja tiukassa järjestyksessä. Kaduille päin niistä näkyi vain lautaseinät. Jos ei tienny, että "lauta-aidan" takana on markkinat niin saattoi kulkea ohi. Valoisaksikin aluetta on sanottu. Valot oli kojujen yläpuolella, niinku kattona, paljonkin niitä oli mutta ei ne mitään valoilmiötä antaneet, ainakaan päiväsaikaan. Nuo pöydät oli kaiketi ruokailijoita varten mutta missä kaikki ihmiset oli??


Ainoa kiva juttu siellä oli karuselli.


Yhdellä villatuotteita ja lankaa myyvällä kojulla kuikuilin pitkään myyjän selän takana näkyviä vyyhtejä. Myyjällä oli menossa hurjan tärkeä puhelu kaverin kanssa juuston tekemisestä. Ei ehtinyt edes siirtyä pois lankojen edestä eikä huomioinut mua ollenkaan, ei edes nyökännyt ett olis nähnyt mut. Pitäkööt lankansa, lähdin pois.

Bockin talon pihalle oli viritetty joulusauna. Mutta se ei ollut vielä avautunut ku kävin, piha oli typötyhjä eikä joulutunnelmasta ollut tietoakaan.
KS

6 kommenttia:

 1. Pitäisköhän sun nyt kuitenkin antaa tuo lankavyyhti Uskolle joululahjaksi, kun se niin tykkää siitä =D
  Lämmintä ja Leppoisaa Joulumieltä Teille Uskon Kanssa ♥

  VastaaPoista
 2. Usko ymmärtää hyvän päälle.
  Joka paikassa on ollut vähänlaisesti asiakkaita, ainakin mitä itse olen kaupungilla liikkunut.
  Mukavaa joulunseutua teille Uskon kanssa!

  VastaaPoista
 3. Että osaakin olla hauskoja kuvia.
  Iloista ja tunnelmallista joulua sinulle ja läheisillesi!♥

  VastaaPoista
 4. Voi kun kisun touhuja jaksaa katsella vaikka kuinka kauan.
  Mukavaa Joulunaikaa Sinullekin!

  VastaaPoista
 5. Se täytyy olla tuo harmaa väri mikä saa kissat onnelliseksi. Meidän Sepi rakastaa aivan tavallista seiska veikkaa -harmaata! Jos vain unohdan kerän tai jotain siitä tehtyä näkysälle niin Sepi käyttää tilaisuutta hyväkseen ja nappaa itselleen. Sitten se halailee sitä ja tarraa nelin tassuihin kiinni kun yritän sitä pois. Sen täytyy olla väristä kiinni tuskinpa seiska veikassa on lampaan hajua juurikaan jäljellä!
  Uskolle rapsutuksia ja sinulle oikein hyvää uutta vuotta!

  tiinaliisa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jaa, ehkäpä harmaa väri on kotoisa väri kissalle. Olisko siinä jotain luontoa, ehkäpä hiiren tai muun saalistettavan väriä.
   Hyvää uutta vuotta Sinulle.

   Poista

Kiitos kommentistasi.