sunnuntai 14. joulukuuta 2014

Synde

Synde, synttäri, syntymäpäivä . . .
Mä oon hyvissä ajoin saanut pari pakua jemmaan, jotka sitt aamupäivällä avasin, tai ehkä yks tai kaks menikin viel jemmaan jugelipussiin;). TATTIS kaikille!


Toss on näppipyyhe Lealta, On jo duunatessaan ajatellu kelle se menee ku siin on kissa, joka uneksii hiirestä! Sitt kaulakoru isosysteri Pikolta, kaulakoru systeri Maijalta ja Wollmeise lankavyyhti Arjalta.

Tämmöstä Wollmeisea ei ookaan kellään muulla, lälläslää! KIITOS Arja, tää on ihan huippujuttu. 
 EDIT: Arjan kommentista voi lukea, että kyll tätä jollain toisella saattaa olla mutt ei kyll just näin osuneesti annettuna/saatuna kuin mulla, niih.

Ehdottomasti säästettävä vyöte!!

Tän riipuksen Maija on saanu faijalta vuonna 1959 Hankenin päättäjäislahjaks. Tosi kiva ku sain tän, mähän olni aika skidi ku faija delas niin mull ei oo siltä mitään tällasia hienouksia. Tää on jo toinen faijan antama koru minkä Maija on mulle antanu korulippaansa sopukoista.

Tää on Kalevala Korun hopeariipus Lunula, omasta lippaastani tähän löytyi sopiva ketju, muinoin Pikolta rippilahjaksi saatu.


Lunula tarkoittaa  
sekä: "Lunula on puolikuunmuotoinen vaalea kynnen juuren osa, joka kuultaa sormien ja isovarpaiden kynsien tyvessä"
että  "symboloi kuuta ja mahdollisesti siihen liitettyä jumalatarta ja sitä kautta naisia ja äitiyttä". (lainaukset netin syövereistä).

Riipusta kuvatessa huomasin etten oo näyttäny sitä lokakuussa saatua korua, joka on pronssinen Rannekoru -85, Kuhmoisten Papinsaaresta n. vuodelta 800. Kuvat salamalla ja ilman;)


x x x 

Näyttää lahjapussilta tääkin mutt se on USKO veskipaprupussissa! Se tykkää kaikista muovipusseist ja paperikasseist, ei laatikoista niinku muut katit. Se saa leikkiä pussilla sillo ku mä oon paikalla, ei muulloin, sehän vois tukehtua. Siispä pusseihin pitää laittaa varoitusteksti myös kissat huomioiden, ei vaan lapsia varoittava, heh.


Lopuks viell tunnelmavalokuva partsilta eiliseltä.

KS

15 kommenttia:

 1. Onnellista syntymäpäivää! <3 Ihania lahjoja, ja Kalevala Koru on aina todella upea lahja, klassisen tyylikäs. Voi mikä Usko <3 <3 Hyvin on saanut itsensä aseteltua pussiin :D :D

  VastaaPoista
 2. Iloista syntymäpäivää. Kivoja lahjoja ja toi wollmeise on ihan huippu!

  VastaaPoista
 3. paljon onnea! ihanat lahjat! Usko on veikeän näköinen

  VastaaPoista
 4. Tuo on ihan Wollmeisen tuotannossa oleva lanka, sävy nimeltään "Happy Birthday Kristina" https://www.rohrspatzundwollmeise.de/en/twin-80-wolle-20-polyamid-happy-birthday-kristina/a-655/
  Olen metsästänyt tuota monta vuotta, ikinä sitä ei vaan ole kaupassa. Kunnes bongasin kivijalkakaupasta kun kävin siellä ihan paikan päällä. Tämä on siis ostettu sieltä oikeasta kaupasta, ei nettikaupasta ja on samalla Münchenin tuliainen :)
  Sopi kuin nenä päähän tähän päivään, kyllähän se tuolla hyllyssä ootti reilun puolen vuotta oikeata päivää.
  Happy Birthday Kristi(i)na!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Viel kerran kiitos! Noh, olkoot sitt jollain muullakin tämmönen (lisäsin Editin tekstiin) mutt ei ollenkaan vähennä mun tunnetta ja iloa Happy Birthday Kristina-langasta, niih. Ihana. Sukkamallia jo etsiskelin illalla, ei viel natsannu, jotain palmikkoa tai semmosta.

   Poista
 5. Onnea, Onnea, Paljon Onnea Syntymäpäivätytölle. Aivan ihania lahjuksia olet saanutkin. Katti kaupan päälle. :) Mukavaa kun on muistettu. Kaikkea hyvää, iloa ja sitä onnea eteenkinpäin. toivottelee, Leena (kujerrellen) :)

  VastaaPoista
 6. Lämpöiset synttärionnittelut!
  Voi, mikä veijari tuo Usko onkaan!
  Muovipussit pitää varmaan sit rei'ittää Uskoa varten ettei vahingossa jää ilman happea.

  VastaaPoista
 7. Onnee :)
  Ihanat lahjat sait, mutta mutta...Usko taisi löytää viihdyttävämpää tekemistä kuin juhlistaa mamman syntyäreitä :)

  VastaaPoista
 8. Onnea huikeasti! harvalla käsityöihmisellä on oma nimikkolanka. Tosi mageeta!!!!!! Muistin, että ihan näinä päivinä se synttäri on, mutta ei se paljoa auta, että joopa joo, näinä päivinä. Mukavia lahjoja sait. Jos se päivä on tänään, niin viel sentään kerkesin onnitella saman vuorokauden puolella. Sekä minä, että Ossi kiljumme onnea. Mun yhdessä kortissa luki kerran, että vuodet menee, mutta ikää tulee:) Terveisii Ossilasta, M-L ja Ossi!

  VastaaPoista
 9. Myöhästyneet onnitelut! Aika ihania lahjoja sait. Kuhmoisten Papinsaari on muuten nykyään hautausmaa. Vanhempani lepäävät siellä...

  VastaaPoista
 10. Nyt vaan kehyskaupoille ja vyöte lasin alle ja seinälle. Jatko-onnittelut sen lauantaisen lisäksi ;D

  VastaaPoista
 11. Lämpimät onnittelut sinulle. Olet saanut kauniita lahjoja.

  VastaaPoista
 12. Tosi kauniit ja arvokkaat korut.
  Uskolta se ei tekeminen lopu. :)

  VastaaPoista
 13. Myöhästyneet synttärionnittelut!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi.