keskiviikko 10. joulukuuta 2014

Palmikkopolvisukat

Nyt mulla on todella lämpimät polvisukat!


Näitä vois jo sanoa pässinpökkimiksi kun ovat harmaat ja kotimaista villaa.
Laurilan kainuunharmasta kului jalkateriin 50 grammaa ja Pirtin kehräämön karstalankaa varsiin meni 100 grammaa. Puikot oli 3.5 . Sukat aloitin varpaista. Jalkaterä on ohuemmasta langasta siksi, että mahtuu mun tavallisiin kenkiin. Varsi sitt tietty paksua lankaa lämpimyyden takia.


Palmikkokuvio on Drops ohjeesta 143-8, mutt muutoin ihan omilla silmukkamäärillä.

KS

9 kommenttia:

 1. Onpas hienot ja kätevät eli mahtuvat kenkiin. Tänään ei meinaa pipo pysyä päässä kun tuulee, onneksi on kostea keli niin hiekat ei lennä silmiin.

  VastaaPoista
 2. Voi miten upeat! Ja istuvat! Miten saitkaan kaikki levennykset ja kavennukset tehtyä oikeille paikoilleen.... Ei onnistuis minulta. Tekijät (Sinä!) taitavat olla erikseen... Kujertelen tällä kertaa hyvää Joulun alusaikaa, adventin taikaa. Poltellaan kynttilöitä ja mietitään mukavia asioita. Eikös juu? terveisin, Leena

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuossa varressa oli jo nilkasta alkaen sen verran silmukoita että lisäyksiä ei tarvinnut tehdä kuin pari kertaa, sikäli oli helppo tehdä.
   Kiva kun näinkin vanha tuttu jaksaa vielä blogia lukea ja kommentoidakin. Sullahan ei oo blogia?
   Kynttilät on kivoja näin myrskyiltana, ja muutenkin.

   Poista
 3. Hienot ovat! Hyvä idea tehdä jalkaosa ohuemmaksi, jotta mahtuvat kenkiin.

  VastaaPoista
 4. Voe että on hiaanot. Eipä tässä muuta voi sanoo. Tosi kätsy idis tehdä toi jalkaterä ohkasemmalla langalla. Kyllä noita kelpaa käytellä. Terkut Ossilasta, M-L ja Ossi-mäykky.

  VastaaPoista
 5. Aivan täydelliset mekkosukat. Ihanat. Ja jouluinen vierailu stadissa näytti kivalta. Terkut kuntoutuksesta Siuntiosta.

  VastaaPoista
 6. Aivan ihanat ja lämpimiltä näyttää. Joulunaikaan on niin tunnelmallista kaupungeissa.

  VastaaPoista
 7. Tulipa niistä upeat sukat! Taatusti on lämpimät! Mä oon kallistunut siihen, että kyllä ehta lampaanvilla on huomattavasti lämpimämpi käytössä kuin kaupan lanka. Mulla olis tekolistalla itelle Harmas-sukat kunhan jossain välissä ehtii itelle jotain tehdä...no joulunpyhinä sit ;)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi.