tiistai 2. joulukuuta 2014

Virkatut ruukunsuojukset

Jep, kiva on katsella kaikkia mainosluetteloita mitä kotiin kannetaan. Kiva siinä mielessä, että voin todeta: en tarvitse mitään näistä! Mutt kaupassa kulkiessa sattui silmiin nätit punaiset jouluiset ruukut. "Tuollaiset vois ostaa." Seuraava ajatus sitt olikin ett miksi ostaa ku voin tehdä itse, niih.

Lankalaatikosta löytyi sopivasti punaista Kotiväkeä ja nimetöntä vihreätä lankaa (värit on just jouluiset, kuva vähän valehtelee). Kolmosen koukku käteen ja menoksi. Tulos on hyvä ja vähän koristelin vielä niin jo on orkideat somissa jouluruukuissaan.


Kauniin hennon vaaleanpunainen amaryllis on ollut jo viikon silmänilona, ja vielä näyttää jokusen päivän kestävän.
KS

10 kommenttia:

 1. Todella hyvä idea! En varmaan täksi jouluksi ehdi, mutta ehkä ensi vuonna...

  VastaaPoista
 2. Ovat tosi kivat jouluksi. Itsellläkin yksi ohje listoilla, muttei ole todeksi muuttunut.

  VastaaPoista
 3. Kiva idea. Voisikin tehdä eri vuodenaikoja varten eriväreillä. Pääsiäiseksi keltaisia ja niihin tipuja.

  VastaaPoista
 4. Niin jouluiset ja myös koristeet, tulee heti tunnelmaa...

  VastaaPoista
 5. Just näin toimii käsityöläinen. Ite voi tehdä, mutta joskus on kiva ostaa valmistakin.
  Kauniit ruukunsuojat. Ja kaunis kukkija.

  VastaaPoista
 6. Sama juttu mainoslehtien kanssa, varsinkin näin Joulun alla kun mainoksia pino postilaatikossa, melkein ahdistaa se tavara/krääsä määrä jo pelkästä katsomisesta. Mut sun ruukunsuojat on kyllä kauniit ja jouluiset. Meillä ei ruukkukukkia ole, kun nuo kissat niitä söis (vaikka tuoretta kauraa kasvaa vieressä), toisaalta mä en ole mikään viherpeukalo muutenkaan.

  VastaaPoista
 7. Onpas kivat suojukset purkeille! :) Minä olen kokenut oikein helpottavana, kun en enää tunne halua ostaa jotain näkemääni nättiä vaan riittää, kun ihailen sitä hetken siellä kaupassa. Jotain hyötyä siis vanhuudestakin! :D

  VastaaPoista
 8. Onpas hienot nuo ruukkusuojat, tosi jouluiset. Aika nopiasti "pyöräytetyt":) Minä kun tuollaisia aloittelisin, niin voisivathan ne joksikin jouluksi valmistua:) Nyt on tähtäimessä yksi pellavamatto valmiiksi per 16 pvä. Tyttö tulee Pariisista 17 pvä, niin loppu joulukuu meneekin sitten tytön kanssa oleillessa. Ihana tuo amaryllis, punaisen ja valkoisen herkkä sekoitus. Terveiset Ossilasta, M-L ja Ossi.

  VastaaPoista
 9. Söpöisen jouluiset ruukunsuojukset.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi.