keskiviikko 11. helmikuuta 2015

Novellikoukku

Stadin kirjastoissa on Novellikoukku -tapahtumia, joka viikko monessakin kirjastossa, aikataulu tässä.
Kirjastovirkailija lukee valitsemansa novellin/novellit, asiakkaat kuuntelevat ja neulovat, tai mikä käsityö kelläkin on tekeillä. Voi myös neuloa peittopalasia tai lapsen peukalottomia lapasia hyväntekeväisyyteen lahjoituslangoilla ja puikoilla joita on tarjolla (kotiin näitä ei saa viedä).
Mä olin tänään eka kertaa, vaikk näitä on ollut jo jonkin aikaa. Eka kerta oli myös Pukinmäen kirjastossa, sinnekin pääsin julkisilla melkeinpä ovelta ovelle, alle kilsan kävelyä.
Kivaa oli ja vaihteeksi tällainen tosi rauhallinen neuletapaaminen;) Suosittelen käymään jos vain on mahdollisuus.
Oli siellä Marlekin, raportti tässä.
Kirjaston aulassa kävijät vastaanottaa:
 Niina Ternon sympaattinen pronssinen lammasveistos Kevät vuodelta 1983

x x x
Pitkään, jo marraskuusta lähtien, on ollut tosi vaikeata saada Uskolle Schesir-kissanruokaa, siitä se tykkää. Kun sitä on tullut myymälään niin se on samantien loppunut. Usein olen kuullut "ensi viikolla tulee", aina ei ole tullut. Usein saatavilla on esim. kurpitsa, ginseng, aloe, surimi, porkkana yms. kummalisilla vihanneksilla höystettyjä makuja! Haloo, kissa on lihansyöjä.
Asiasta suivaantuneena laitoin nettikauppaan pyynnön ilmoituksesta kun sinne tulee tavaraa. Noh, viime viikolla e-postilaatikko kilahti, heti tein runsaan tilauksen ja eilen se lopulta oli myymälästä noudettavissa. Usko ressukka joutui jo viikonlopun syömään erilaisia ruokia ja maanantaina se spuglas!, eka kerta kun se semmosta teki. Nyt pidän kyll huolen, että tilaan netistä aina ajoissa ettei pääse loppumaan.
Paketti varmasti tuoksui eläintuotteille koska jo kassista sitä piti nuuskia.



Nyt kelpas mennä laatikkoonkin! Uskohan ei ole laatikoista välittänyt vaikk kaikki muut kissat on ihan laatikkofriikkejä. Uskolle pitää vain olla tämmönen oikeasta kaupasta oikean tuoksuinen laatikko;)

KS

8 kommenttia:

  1. Kivoja tuollaiset neuletapaamiset. Vähänkös on hieno tuo lammaspatsas. Voisin ottaa olkkariin.

    Hyvä, et sait Uskolle oikean laista kissan ruokaa. Uskolla on aivan autuas ilme, kun se on tällännyt ittensä tuonne boksiin. Tosi mainio veijari:) Terkut Ossilasta.

    VastaaPoista
  2. Usko taitaakin olla hyvin merkkitietoinen nuori herra =) Kyllä sen näkeekin, että hyvää ruokaa saa, kun turkki kiiltää noin komeasti. Oma laatikkokin on niin sopivan kokoinen ja hajuinen =)
    Kiitos Kristiina aivan ihanasta pöllöstä. Miten oletkin niin pientä ja sievää saanut näprättyä, ihailen sitä kovasti ♥♥♥

    VastaaPoista
  3. Ah, noita Novellikoukku-tapaamisia pitääkin pitää silmällä.
    Uskolla on hyvä maku. Noissa ruokapurkeissa on varmaan päiväys aika pitkälle eli hyvin voi pitää jonkinmoista varastoa kotona.

    VastaaPoista
  4. Voi Kristiina,olen aivan liikuttunut,kiitos,kiitos tuhannesti Ystävänpäivälahjasta!!! Miten ihmeessä minulle jotain noin ihanaa! Kiitos Sinulle Ystävyydestä.
    Taas olet ollut kivassa paikassa. Usko on niin mainio kissa:)

    VastaaPoista
  5. Ihania nuo tapaamiset. Oi oi tuota nautinnollista ilmettä Uskon kasvoilla. Ihan pääsi nauru.

    VastaaPoista
  6. Tuollainen tapaaminen olisi niin ihana. Täällä ei tietääkseni järjestetä, harmi. Blogikoiralle juuri tilattiin täydennyssatsi nappuloita. Ovat jo lähteneet liikenteeseenkin Saksasta:)

    VastaaPoista
  7. Voi miten kuulostaa hyvältä, joku lukee ja sä teet käsitöitä;) Taidanpa hyödyntää tuota meidän Käsityökahvilassa.
    Kiitos, kiitos Kristiina, pitkäaikainen blogiystävä! Piristit talvipäivääni suunnattomasti, kiitos!

    VastaaPoista
  8. Onpa kaunis lammaspatsas ja on selvästi tiennyt mitä tekee kun karitsatkin ovat ruokailemassa just sellasessa asennossa kuin oikeastikin ovat :) Täällä sama juttu ettei Mustissa ja Mirrissä ole ollut kuin niitä ei-maistuvia ruokapurkkeja ja hyllyt on ammottaneet tyhjyyttään. Mä tilaan aika usein Zooplus:sta kissanruoat, niillä on kotiinkuljetuskin :) Ja valikoimat on isot. Sieltä saa myös tätä ruokaa.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi.