lauantai 2. toukokuuta 2015

Neuletapaaminen Ogelissa

On ollut tosi kiva kun Lankamaailmassa on kevään ajan ollut tapaaminen kaksi kertaa kuukaudessa. Uskon, että useampi neuloja on päässyt paikalle kun on ollut valinnanvaraa päivässä.
Kevään viimeinen tapaaminen on 16.5., kannattaa tulla paikalle;). Sitten on "talon puolesta" vielä KIP-päivän tapaaminen.
Huomatkaa, että kaupassa on jo kesäaika eli ovet sulkeutuvat lauantaisin klo 15.00.
Neulojat ovat päättäneet tavata epävirallisesti kaupan ison pöydän ääressä ensimmäisen kerran 6.6. ja juhannuksen jälkeen 27.6. ja siitä eteenpäin parillisen viikon lauantaisin. Tästä ei mitään tämän kummallisempaa ilmoitusta tule eli laita muistiin jos tapaamiset kiinnostavat.
"Epävirallinen" tapaaminen tarkoittaa siis sitä, että lankakauppa ei mitenkään osallistu tähän = kahvi- ym. tarjoilua ei ole, henkilökuntaa ei ole tapaamista varten ym. Yritetään olla mahdollisimman vähän vaivaksi, ei jätetä roskia ja katsotaan, että tapaamispaikka jää muutenkin siistiksi.

Ostin vielä pari kerää lankaa käsinekirjan malleja varten. Taas tuli tuollainen vihreä, mulla on aina vaan Katju mielessä väriä valitessa, saas nähdä mitkä kämmekkäät hän mahdollisesti saa;)

 
 Nämä kämmekkäät neuloin ihan omasta päästä kun Alize-lankaa oli vielä runsaasti jäljellä sormikkaista.

Kotimatkalla kävin K-kaupassa kun sieltä saa kanafileitä naturel.Vihdoin ja viimein ostin Bulevardi-kestokassin. Sitä oon haikaillu - onhan Bulla mun lapsuuden katuja.

Noh, nyt on kuvat ja teksi tälleen vähän vinksallaan:) Ei ne olleetkaan julkaisun jälkleen. Kyllä tämä tästä alkaa lutviutumaa. Hankalinta on tän näppiksen kanssa kun ei yhteistyö oikein suju siihen tahtiin ku mä haluaisin.
KS
ps: Arja kysyi pyöröpuikkojen säilytyksestä, laitan tähän kuvan


ja tämän linkin kirjoitukseeni jossa on enemmän kuvia putkistani;) Hyvä systeemi, puikot pysyy suorina, ne superpitkätkin, kun saavat vapaasti roikkua eivätkä ole rullalla alkuperäisessä muovipussissaan.
KS

13 kommenttia:

 1. Sinäpä olit nopea. Kuvasta vasta selvisi millaista kattilatelinettä tarkoitit, mahtaneeko olla vielä jossain saatavilla

  VastaaPoista
 2. Nyt tulee aivan ihania kämmekkäitä!

  VastaaPoista
 3. Täällähän oli vaikka kuinka monet kauniit kämmekkäät! Ihania!

  VastaaPoista
 4. Täällähän oli vaikka kuinka monet kauniit kämmekkäät! Ihania!

  VastaaPoista
 5. Ai, kun on kivat kämmekkäät. Vaikka en mä ole koskaan nähnyt sun puikoista tulleen mitään tylsää. Aina on ollut vaan ihastusta herättäviä jutskia. Tuo kassi oli mun kanssa saatava, kun näin sen Kirkkonummen Cittarissa. Se on musta tosi kaunis kuva ja kiva siinä mielessä, kun noi talot on vielä paikallaan samanlaisina. Terkut Kirkkikseltä. Ette tainneet olla Saaressa vielä vappua viettämässä? Pääseekö sinne ees vielä?

  VastaaPoista
 6. Tuo lanka on kyllä hienoo! Ja nuo edelliset keltaisetkin on kauniit.

  VastaaPoista
 7. Kaunis vihreä sävy tossa langassa. Ihana Bulevardi-kassi! En oo tollasia nähnyt missään. No ei kai täällä maalla ;)

  VastaaPoista
 8. Ihanat värit langoissa, sekä lila että vihreä.
  Koskahan saisin tultua johonkin "etelän" neuletapaamiseen, olisi kiva pitkästä aikaa.
  Tuo sinun pyöröpuikko systeemisi, siis edelleen pelittää. Minulla tuppaavat olemaan puikot hukassa ;-) auttaisikohan teline siihen

  VastaaPoista
 9. Mahtavan väriset Alizet! Näyttää toimivalta tuo puikonsäilytinsysteemi.

  VastaaPoista
 10. Alize-kämmekkäät on tosi kauniit.
  Mukava, että tapaamisia on kesälläkin.

  VastaaPoista
 11. Kämmekkäiden tarvetta on edelleen. Päivisin kylmät tuulet koettelee käsiä, aamuista puhumattakaan.
  Pirtsakat.

  VastaaPoista
 12. Kauniin värisiä lankoja; puhumattakaan valmiista kämmekkäistä :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi.