torstai 28. toukokuuta 2015

Konserttikausi päättyi

Komeasti päättyikin. Ennen kevään viimeistä konserttiaMusiikkitalon lämpiössä esiintyi Helsingin saksofoniorkesteri Megafoni.


Siinä soi myös harvinainen subkontrabassosaksofoni! Tämä yksilö on valmistusnumeroltaan 46. Montaa tällaista ei maailmassa ole, tämä on Suomen ainoa.


Kuljetuslaatikkonsakin on todella kookas.


Varsinainen konsertti oli mahtava. Viulusolisti soitti käsittämättömän kauniisti ja hienosti. Encorena hän soitti Cello da spallaa. Harvinaista herkkua sekin.
John Storgårds johti niin innokkaasti ja vauhdilla, että tahtipuikkokin katkesi.
x x x

Loppukevennyksenä varjoleikkiä ilta-auringossa.


Mä en ymmärrä tätä kuvien käyttäytymistä. Se on aivan sattumanvaraista miten ne tänne ilmestyvät. Lähtökohtaisesti ne ovat oikeassa suunnassa, ja vielä aika pitkälle tänne siirreettäessäkin mutta lopputulos näyttää olevan miten sattuu. "Nocando".
KS

1 kommentti:

  1. No harvoin pääsee vissiin tahtipuikko katkeen. On siinä ollut menoa ja meininkiä. Minä en nuoista kuvien käyttäytymisistä paljoa ymmärrä, mutta jos sä siirrät ne omalta koneeltas ja käsittelet vaikka paintissa, jossa on helppo pyöräyttää kuva ja sitten tallennat, niin ei tuo Blogger enää niitä sitten muuksi käännä. Tietty jos sä käytät jotain Instragamia, mistä en ymmärrä mitään, niin sit on eri juttu, mut jos omalta koneeltas siirrät, niin käytä ensteksi Paintia pienentämiseen ja sitten siirrät, niin menee siirrot nopeemminkin. Terkut M-L

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi.