tiistai 26. toukokuuta 2015

Aurinko armas kuivas satehen. . .

ja taisi Hilja Haahti lausua taikasanat: "On tyyni nyt, ei tuule nyt, ja tuulikin on tyyntynyt ". JEE, ihanaa kun ei tuule luihin ja ytimiin. Saaressa siis. Olin mä mantereellakin muutaman päivän mutta en ehtinyt kiireiltäni päivittää. Paljon taas on tapahtunut, laitan niitä nyt tähän enemmänkin itselle muistiin kuin bloggauksena.

Lauantaina 16.5. Oli Ogelissa kevään neuletapaamisten "päättäjäiset". Anna-Marin Trio Borealis soitti ah niin ihania biisejä (mm. Myrskluodon Maija). Anna-Sofia lauloi upeasti. KIITOS tästä tosi kivasta tapahtumasta. Tässä muutama kuva, (mulla on kyll videotakin jota voin sitt joskus näyttää):

Uskokin oli paikalla!

Se on sitten kesä! 20.5.2015
KS

5 kommenttia:

 1. Kesähän se ♥ Meilläkin on jo parina päivänä näkynyt pääskysiä taivaalla, tämä on sitä parasta aikaa.

  VastaaPoista
 2. Vitsit, että ovat huikeita nuo teidän neuletapaamiset, hienot päättäjäisetkin. Nyt on tosiaan tuullut ja vielä ihmeellisistä suunnista. Voin kuvitella, että saaressa ei ole ollut lämpöisintä. No tästä se lämpenee! Terkut Ossilasta!

  VastaaPoista
 3. Kesähän se, vaikkei lämpötiloista aina uskoisi.

  VastaaPoista
 4. Luulen, että oikea kesä alkaa ihan kohta. Kaunissaaressa se on näköjään jo alkanut, kun pääskyset lentelee. Aurinkoisia aamuja teille molemmille!

  VastaaPoista
 5. Oli tosikivat päättäjäiset Lankamaailmassa ja ihania kappaleita kuultiin. Usko käyttäytyi kanssa hienosti. Huomenna se kesä oikeasti alkaa, mä lähden miehen ja koiran kanssa maalle ja siellä ei säät haittaa kun on katto pään päällä. Mukavaa saarikesää sinulle.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi.