torstai 14. toukokuuta 2015

Tuulinen kesän avaus

Huh huh, kylläpäs on ollut tuulista, kovia tuulia etelän suunnasta. Just mun Suvikoijalla sopivia, ei olis tarvinnut. Lähdin sitt stadiin lämmittelemään.
Kissakin oli kylmissään ja pelkäsi tuulen aiheuttamia kummallisia ääniä. Milloin vain oli peitto sopivasti esillä niin sen alle Usko kaivautui. Yöllä tuli jopa viereen nukkumaan mitä se ei yleensä tee.

Perjantai-lauantain aikana saatiin Marian kanssa Suvikoija pystyyn ja asuttavaan kuosiin. KIITOS avusta, Maria! Itsekseni sitt laitoin suurimman osan jo hyvään järjestykseen. Totuushan on se, että sitt ku kaikki on oikeasti ehkä kunnossa ja paikoillaan niin onkin jo aika alkaa purkamaan;)

Aurinkopaneelinkin sain jo asennettua ja rakennettuasille telineen sekä ns. latausaseman = akku, invertteri yms. laitteet.
No helkkari, kuvat on kallellaan, vaan eikös tuosta kuitenkin hieno teline  ja asema näy oikein hyvin;) (Kaks kertaa latasin kuvat, jotka ON oikein päin mutta ei sitt ookaan?)
Siellä se johto kiemurtelee paneelille.

Katjulle oli posti taas kulkenut nopsaan.
KS

8 kommenttia:

 1. Ai Saaressa ei kaivata eteläistä tuulta. Meillä taas ei kaivata pohjoista tuulta:) No, toivokaamme lämpimiä läntisiä tuulia. Kuulin muuten hammaslääkäriltäni, joka on innokas lintuharrastaja, että jos lintujen muuttoaikaan on lämmin kaakkoinen tuuli, tulee semmoisia ruisrääkkiä. Ne sitten ovat mainioita lintuja. Saa nähdä tuleeko niitä enää noihin hevospeltoihin.

  Olette te saaneet parissa päivässä kuitenkin Suvikoijan pystyyn. Siitä se kesä alkaa. Aivan ihanaiset ovat taas nuo limen väriset kämmekkäät. Ossilasta terkkuja!

  VastaaPoista
 2. Ahaa, sinullakin on aurinkopaneeli! Me jäätiin kotiin lämpimään just ton tuulen takia. Niin ja tän just alkaneen sadekuuron takia. Kauniit kämmkkäät, mutta melkein tässä tumput tarvittais!

  VastaaPoista
 3. Voi ihana Usko, hyvä kun tulitte lämmittelemään maihin. Katjun blogissa jo kämmekkäitä ihastelin. Kyllä ne ovat kauniit.

  VastaaPoista
 4. Hirmuinen tuuli. Noi kämmekkäät tuli just tarpeeseen.

  VastaaPoista
 5. Leppeät kevätsäät antavat vielä odotuttaa itseään.

  VastaaPoista
 6. Jo mie olen aattellut, että teltta lähtee kyllä lentoon. Odotetaan parempia ilmoja.

  VastaaPoista
 7. Voi miten Usko on söpis! Täällä on kanssa ollut sellaset tuulet et tuntuu kuin olis jo syysmyrskyt saapuneet, tai siis oikeastaan koko talvenhan on myös tuullut, että sikäli...miten musta tuntuu että nykyään tuulee aina! Hieno juttu, että koija on nyt suurin piirtein pystyssä ja vaikka tavarat vielä hakevat paikkaa niin onpahan katto pään päällä. Nyt on kyllä ollut hirveän kylmää, mutta ehkä tää vielä kesäks muuttuu...

  VastaaPoista
 8. Teilläkin se saarikausi pääsi alkamaan viimein! Tosiaan on ollut aikamoisia myrskyjä - on varmaan teltan kiinnitykset kovilla. Meikäläisellä tais sit mökkikausi jäädä vähän lyhyeen tänä vuonna....

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi.