perjantai 29. toukokuuta 2015

Virkattu kesäpipo

Ku saaressa on ollu mont-la päivää villapipo päässä niin hiukset on tosi kamalat eli tarvitsin"bad hair day" pipo mikä päässä voi matkustaa kotiin. Almina -lanka löytyi lankalaatikon pohjalta ja ohje on sytomyssyistä tuttu  Minttu-myssy.


Clover-koukku oli jossain hukkapaikassa ja aloitin virkkuun vanhalla Inox-koukulla. Huh huh, jotenkin sitä puristin otteessa niin lujaa, että ihan alkoi suonta vetää peukalon tyvestä. Onneksi oikea koukku löytyi tuota pikaa kun tosissani aloin kässäpusseja koluamaan. On noissa koukunkahvojen pitopinnoissa pikkusen eroa;)


Aamupäivällä saattoi ottaa takin pois päältä (tiistaina 26.5.15)


iltapäivällä kuoriuduin jo villapaidastakin.


Uskollakin oli kivat tuoksupaikat mun lähellä rantakuusikossa. Sisiliskoja siellä vilistelee.

KS

10 kommenttia:

 1. Hauska pipo. Melkein näyttää kesältä. Oletko tiistaina mantereella?

  VastaaPoista
 2. Jep, kun tuollaisella ergonomisella virkkailee, ei tee enää mieli palata vanhaan! :o) Nätti pipamalli.

  VastaaPoista
 3. Ihania kesäkuvia! Terkkuja Uskolle!

  VastaaPoista
 4. Niin on virkkuukoukuissakin eroja kuin muissakin välineissä :) Usko sisiliskometsällä on aika mainio kuva.

  VastaaPoista
 5. Kiva pipo. Kesäiset kuvat. Muista nyyttärit ti jos oot mantereella.

  VastaaPoista
 6. Kaunis kesäpipo! Alkaa se saaressakin olla jo sentäs aika kesäisen näköistä, vaikka ei ehkä vielä tunnu, kun merivesi on kylmää kuitenki. Oi Usko The Saalistaja. Miltähän sisilisko mahtaa maistua kissalle, syökö se saaliinsa? Terkut Ossilasta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Usko ei syö sisejä, se vain leikkii niillä. Joskus on leikkiny pelkällä hännällä, senhän sisi pudottaa heti kun pelästyy.

   Poista
 7. Luulen, että saat tulla se villapipo päässä stadiin, vaikka hieno matkahattusi onkin. Täällä on kylmää ja ihan yhtä tuulista kuin sielläkin. Onhan Usko tällätty punkkiaineella? Meillä oli saaressa punkkeja ihan sairaasti, Ukosta löytyi 3 päivän reissun ajalla noin 60 kpl. Suurin osa vasta tutustumassa ja paikkaa etsimässä, mutta reilu kymmenen jo ehti kiinnittyä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. IIK, kamala punkkimäärä. Ukko on osunut johonkin punkinpesään! Yäk.
   Uskossa ei vielä ole näkyny edes pyrkijöitä ja sillä on punkkiaine laitettuna, kohta pitää laittaa uudestaan. Noin neljä viikkoa on tuon aineen tehoaika. Lapojen väliin sellanen liuos laitetaan. Toimii hyvin.

   Poista

Kiitos kommentistasi.