tiistai 6. lokakuuta 2015

MarkkinoillaSunnuntaina stadissa oli peräti kahdet isot markkinat:Hagiksen torilla Maalaismarkkinat ja Kauppiksella Silakkamarkkinat, jotka jatkuva ensi sunnuntaihin asti.
 HAGIS

Tällaisia uutuus tossuja oli muutamalla myyjällä


Tässä olis noihin jalkoja;)

Kotkalainen Suomen Karamellitehdas oli tullut myymään maukasta Fudgea, jota ostin kolme pussia (kaks on jo syöty)

Oho! Onpas siinä kalalla kitaa kerrakseen. 

 
KAUPPIS
 
Mantan puolella toria on iso ohjelmateltta. Siellä soi haitari ja raatilaiset maistelivat silakoita, parhaat palkitaan ja se on kalastajien keskuudessa arvostettu palkinto. Palkittujen kojujen tuotteet myydään loppuun heti kun tieto maukkaista kaloista leviää.

 
Etelä-Suomen keittiömestarit olivat myös esillä komeissa asuissaan.

 
Pohjoisesplanadin ja Katariinankadun kulmaan on avattu uusi ravintola Ristorante ja Taverna Vaelsa.
 

Hmm, ei ehkä mun paikka laisinkaan eikä ollut sisältä sellainen vanhahtava kuin kuvittelin. Mutt en sano mitään kun en ruokaa ole maistanut. Ehkä tuo täytyy kuitenkin kokeilla, jäi pikkusen kutkuttamaan. Ruokaseuraa?

Siinä se sunnuntai meni. Maanantaina tapasin piiitkästä aikaa Anittan. Menin hänen kanssaan Kampin palvelukeskukseen lounaalle ja sen jälkeen Kässäkerhoon. Lounas oli hyvä ja kerhossa oli kivaa. Taidanpa nyt ruveta tuolla käymään useamminkin, sekä syömässä että neulomassa. Ja mitä kaikkea muuta tuo talo tarjoaakaan: retkiä, tanssia, askartelua, yms yms. todella monipuolista ohjelmaa.

KS

4 kommenttia:

 1. Juu. Mukaan vaan. Kiva ohjelma tuolla kässäkerhossa.

  VastaaPoista
 2. Onpas komea kuva puolukoista. ja komea on kalanpääkin.
  Minäkin kävin silakkamarkkinoilla tänään. Söin lohisoppaa, mutta en ostanut mitään kotiin.

  Tuo Vaelsa kuullostaa mielenkiintoiselta. Voisi joskus poiketa lounastamaan.

  VastaaPoista
 3. Samat nurkat minäkin sunnuntaina kiersin. Noita tossuja oli lauantaina Tiksin maalaismarkkinoillakin myynnissä, mutta en tiedä oliko samat hinnat kuin Hagiksessa. Minä ostin vain yhden pussin Fudgeja ja söin sen jo kotimatkalla. Olisin varmaan syöny ne kaksi muutakin, jos olisin tarjoukseen tarttunut.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi.