torstai 8. lokakuuta 2015

Mielen ja kehon hoitoa

 On tää elämä ihan kivaa ja antoisaa, kun sen silleen ottaa;)
Keskiviikkona oli taas (kuukausi on mennyt huisin nopsaan) Peroba Cafen neuletapaaminen. Paikalla oli tosi paljon neulojia ja juttu luisti. Puikotkin tietysti oli viritetty ja langat soljuivat neulojien käsissä.


Tällä kerralla esittelyvuorossa oli Tukuwool, joka erinomaisten kiireiden vuoksi ei päässyt paikalle mutta oli Katjun välityksellä toimittanut tietoa ja lankapaketin arvottavaksi. Kiitos Tukuwool.


Lankapaketin voittajalla olikin Tukuwoolia puikoillaan, toinen lapanen oli valmistunut jo vuosi sitten ja nyt kiiruusti toista neuloi. Pääsee sitten neulomaan nuo kauniit voittolangat (anoppinsa on sitä mieltä, että lankaa on jo riittävästi . . ;) )
 

Myös mulla oli Tukuwoolia puikoilla, pitkät kämmekkäät tulossa. Langat ostin jo kesän kynnyksellä Snurresta.

o o o
Matkalla Leppävaaraan pysähdyin Pasilan asemalla katsastamaan Suomen halvimman teekaupan tarjontaa. Juu, teen hinnat ovat edullisempia kuin muissa missä olen hintoja katsonut. Nyt en ostanut teetä vaan ihanan teemukin! Ihme kyllä mulla ei ole kotona yhtään kissamukia ollutkaan. Saaressa oli mutta se meni rikki viimeisellä viikolla.

Tämä on ihana! Sopivan ohut ja kevyt, hyvä kädensija ja pirteät kisulit.

o o o
Neulomassa oli myös Netta, jolla on ollut kiirettä viime aikoina: hän on avannut oman kauneushoitolan! Kauneushoitola Villa Kimmel on ihan Sellon tuntumassa, joten täältä stadistakin sinne on helppo mennä.
Sellosta ulos siitä 'keskeltä', pikkusen kävelyä paikallisella bulevardilla ja kohta silmä havaitsee oranssin Hiusmestan kyltin, ja oven. Siitä reippaasti sisään ja kampaamon perällä on Netan hoitolanovi.

Oi oih, hoito oli IhAnA! En oo koskaan ollut mutta varmasti menen toistekin. Monenlaista voidetta, puhdistavaa ja hoitavaa ja . .  ja . ., hierontaa, lämmintä vesihöyryä. Mutaakin;) Rentouttavaa tämä oli, siinä olis voinu päiväunetkin ottaa. Aika meni kuin siivillä vaikka hoito kesti 1.5 h.
Taas kerran totean: tämä ei ole maksettu mainos! Ihan itse maksoin normaalin avajaistarjoushinnan. Ja vastaisetkin hoidot veloitetaan ihan hinnaston mukaan. Seuraavaksi menenkin jalkahoitoon.

o o o
Kun kerran itsensä hemmotteluun olin tänään ryhtynyt ostin vielä uudet rintsikat, kahdet samantien niin ei tarvitse niin pian uudestaan mennä, eli: kerran se kirpaisee;)

o o o
Ilta hurahti taas neuloen, tällä kerralla VillaLankassa. Sinne on tullut tosi paljon uusia ihania lankoja, ja muuta mukavaa, kannattaa käydä sillä se j..lu on ihan pian ja tonttujen on syytä hommata langat koukuille ja puikolle työstettäviksi.

Hohtoneulonta video on nyt katsottavissa Kliks.

Taas on viikko hulahtanut jonnekin, tai onhan tässä vielä pari päivää. Lauantaina Ogelissa neulotaan, tavataankos siellä.
KS

8 kommenttia:

 1. Melkein törmättiin Netan ovella. No. Ollaanhan me tässä jo tällä viikollakin törmäilty. Teekuppi on tosi kiva.

  VastaaPoista
 2. Ai että mukava päivä sulla! Kasvohoidossa on ihana käydä, kun vaan raskas usa min. Kauniit kämmekkäät tulossa.

  VastaaPoista
 3. Varmasti hauska tapaaminen. Tuo kisulikuppi on hurmaava.

  VastaaPoista
 4. Hoidot ovat kerrassaan ihania! Itsekin pitää taas ryhdistäytyä ja mennä joku kerta kannattamaan paikallista yrittäjää. Kisumuki on hieno.

  VastaaPoista
 5. Kaunis kisumuki.
  Jalkahoitoon olisi kiva mennä ja kyllä se tekisi hyvää kasvoillekin.
  Ogeliin en nyt ehdi kun olen Vantaan sukutapahtumassa.

  VastaaPoista
 6. Toi sun neulomus , jossa on sinapin väriä ja jotain pinniä ja muuta on aivan ihan valtavan hienoa! Kuviot ja värit. Kyllä minäkin sitten joskus. Kissamuki on hieno.

  VastaaPoista
 7. voi kuinka minunkin mieleni halajais sinne neuletapaamisiin. Sen yhden ainoan kerran olen sellaiseen päässyt Soukan Menitaan jo monta vuotta sitten.

  VastaaPoista
 8. Sulla on paljon kivaa tekemistä. Mä oon yrittänyt päästä koko tämän vuoden kasvohoitoon ja kesällä jalkahoitokin kävi mielessä, mut ei sit tarvinnut mennäkään kun ei jäänyt ylimääräistä. En oo ainakaan kahteen vuoteen käynyt kasvohoidossa kun ennen kävin pari kertaa vuodessa. No tiukat on ajat, ei mahda mitään. Jospa ensi vuonna olis jo helpompaa. Kivalta näyttää tuo Tukuwool.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi.