torstai 29. lokakuuta 2015

Bloggarimiitti Ogelissa

Otsikko  suomennettuna: Blogikirjoittajien tapaaminen Oulunkylän Lankamaailmassa.

Olipas mukava ja antoisa ilta. Parisenkymmentä blogistia oli kutsuttu tapaamiseen, ilmeisesti kaikki kutsutut olivat tulleet koska tyhjiä sijoja ei näkynyt.
Pikkusuolaista nautittuamme väriterapeutti Merja Lieppinen kertoi väreistä ja niiden merkityksestä, Elina Urmas esitteli syksyn uutuuslankoja - kuituineen.
Muutama muukin on jo ehtinyt illasta blogata ja niissä on niin herkullisia kuvia, että käykääpä muualla katsomassa, voit vaikka aloittaa Katjun blogista ja sieltä sivupalkista löydät linkit muihin osallistuneisiin. Yleensä en mun omia kuvia moiti, ne on mitä on, mutta tällä kerralla kyllä sanon että nää  on surkeita kun vertaa toisten ihanan värisiin lankakuviin.

 


Kiva kun saatiin lista blogeista, jotka oli mukana. Katju onkin ne jo lisännyt sivupalkkiinsa. Myös Kädenjälki-blogissa on kirjoituksessa linkit.


KnitPron uutukaiset puikot ovat alumiinia ja kauniin värisiä.Saatiin paperikassillinen kotiinvietävääkin. Kiitos ihanasta ylläristä.


Mun piti heti kauppaan mennessä Ostaa Lapaslankaa kun mulla ei ihan oikeasti kotona ollut yhtään sellaista lankaa!! Janne on aina hyvä valinta. Ohje viime lauantain neuletapaamisessa opastettu Intialainen peukalo. Se onkin ihan helppo tehdä.


Kiitos kaikille kivasta illasta ja erityisesti kiitos Lankamaailmalle.

o o o

Heidillä Hupsistarallaa -blogissa on hieno haaste:
Suomen suurin joululahja!
Se postaus ansaitseee tähän Linkin
Nyt kaikki ompelukoneen surraamaan!

KS

8 kommenttia:

 1. Näyttää ja kuulostaa tosi mukavalta tapahtumalta.

  VastaaPoista
 2. Kyllähän sunkin kuvista tunnelmat välittyy.

  VastaaPoista
 3. Katjun kuvissa on värit saatu taltioitua kyllä tosi upeesti, kameroissa on näköjään eroja. Mun kameralla ei tuu hyviä kuvia kuin ulkona päiväsaikaan, salama vääristää hirveästi. Kiva kun taas nähtiin :)

  VastaaPoista
 4. Tosi ihana tapahtuma! Ja oli mukava tutustua uusiin ihmisiin!
  Kraam
  Sanne

  VastaaPoista
 5. Oi kuinka ihana ilta teillä upeassa ympäristössä. Pari kertaa olen päässyt käymään Ogeli kauppakeskuksessa ja Lankamaailmassa.

  VastaaPoista
 6. Olipa kiva tavata. Nyt jo odottelen seuraavaa tapaamistamme. Kylläpä olit nopea, kun ehdit jo postaamaankin. Minä vähän hittaampana Satakuntalaisena tulen aina vähän perässä :-) Kivaa kuun loppua,
  terkuin Riitta

  VastaaPoista
 7. Kuulostaapa mukavalta tapaamiselta. Tuolla olis ollut kivaa olla mukana!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi.