maanantai 2. marraskuuta 2015

Kuvia kisuli Uskon elämästä

Usko on ihan hyvin sopeutunut kaupunkielämään. Tai mä kyll luulen, että sillä on tylsää ku ei mitään tapahdu ympärillä. Kerran päivässä leikitään piilosta tai hyppelyä.

* Piilosta leikitään silleen, ett Usko menee oven taakse piiloon ja mä etsin, löydän sen ja sitt se juoksee kissatunneliin piiloon, jne.
* Hyppelyssä mä heitän pallon tai muun lelun korkealle, Usko seuraa tarkasti sitä ja hyppää tosi korkealle ottamaan sen kiinni. Joskus tulee komeita voltteja.

Öisin se keksii ihan itse kaikkea kivaa. Joskus mä herään ihan outoon rapinaan tms. äänneen. Yks aamu selvis että ääni oli tullut siitä ku kissa oli kaapinu kulhosta viinirypäleitä joita se oli sitt jahdannu ympäri huonetta. Vielä päivän päästä rypäleitä löytyi nurkista.

Sitt sen vakio rapistelu on tyhjentää eteisen laatikostosta mun käsineet ym asusteet. Tällä kerralla se meni sinne laatikon taakse, kaiketi se oli jännittävä/hauska paikka oleskella.

Kerkis tyhjentää koko laatikon


Joskus kerkiän häätämään katin pois työn touhusta.Laatikostossa on tollanen kissalelukeppi mukamas estämässä avaamista mutta . . .


"Tääll on kiva jemma"


"Mamski veti alalaatikon ulos ja pitihän sen taakse mennä ja haistella varakasseja, niissä tuoksuu jotain ulkoilmasta, ettei olis jotain kesäistä."

 

"Kai mä vielä mahdun täältä pois?"


Viime viikolla Usko sai pienen nöttösen ihan oikeata lampaanvillaa. Ai ai että se tuoksuu hyvälle vaikka oli jo pestyä. Sitä on niiiiiin herrrrkullista nuolla ja pyöritellä tassuissa. 


Kerran menin sen kanssa ulos tohon lähpuistikkoon, mutta ei se tykänny olla. Maha viisti maata kun se veti lähimpään piilopaikaan heinikkoon. Toinen piilo olikin sitt kahden kiven välinen kolo mistä en meinannut saada sitä pois. Onnistui kun aikani vetelin. Tuossa käy paljon koiria ja mä luulen, että koko paikka haisee niin koiralle ja niiden viesteille, että Usko ei sen takia tykkää siellä olla.

KS

11 kommenttia:

 1. Voi että sun Usko on mainio, hienot kuvat olet siitä saanut ja kivoimmat nuo lampaanvillalla leikkikuvat. Oikeen naamasta näkyy kun on ihana tuoksu.

  VastaaPoista
 2. Kyllä Usko on sitten ihana ja ilmeikäs.

  VastaaPoista
 3. Usko viettää oikeita "kissanpäiviä" =) Meilläkin katit menee välillä niin hyvin piiloon, ettei löydy ennenkuin itse tulevat esiin. Ihme rakosiin kissat saakin itsensä tungettua =)

  VastaaPoista
 4. Usko on kyl mainio tyyppi! Onneks Viiru ei oo keksinyt onneksi tyhjentää laatikoita vaikka niihin änkeekin...vielä ainakaan. Mut miten noi kaikista ahtaimmat paikat onkin niin parhaita. Hyviä kuvia oot saanut Uskosta :)

  VastaaPoista
 5. Ihania kuvia ja varsinkin toi vika Usko ja Särmän villa.

  VastaaPoista
 6. Minä olen aina ihmetellyt kissojen kykyä saada itsensä tungettua ihme rakosiin eikä Usko näytä olevan poikkeus :D

  VastaaPoista
 7. On se vaan niin ihana tuo sun Usko. Onneks meidän kissat ei ole laatikontyhjentäjiä. Vaan kun tämä talo on 80-luvun alussa tehty niin silloin ei vielä ollut niitä sulavasti liikkuvia laatikostoja. Kyllä ne muuten tunkee itsensä mitä merkillisimpiin paikkoihin ja välillä ovat niin piilossa ettei meinaa löytää ollenkaan.

  VastaaPoista
 8. Uskomattoman uskalias Usko! :o)
  *
  Käyhän kurkkaamassa blogissani!

  VastaaPoista
 9. Voi että on suloisia kuvia Uskosta. Ei voi kun ihmetellä, kuinka pieneen rakoseen kissa oikein mahtuu. mainio pakkaus tuo sinun Uskosi. Tai kait ne ovat lähes kaikki kissat. Yhdellä mun tutulla on kissa, joka on ainakin ihan kohta reilut 17 vuotta. Koska se on ollut tällä naisella jo 16 v ja se tuli löytökissana hänelle yhdeltä perheeltä, jolla se oli ollut vuoden. Tästä kissasta on kyllä tullut vähän outo, kun se saa sellaisia kohtauksia, että hyppii omistajansa kimppuun. Tämä nainen sanoi, että se on tullut vanhuudenhöperöksi, kun ei ole koskaan aikaisemmin silleen käyttäytynyt. No, sulla ja uskolla on toivottavasti monta hyvää vuotta. Voihan ne kissat tullakin "vanhuuden höperöiksi". Mistäs sitä tietää. Terkut Ossilasta!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi.