keskiviikko 25. marraskuuta 2015

Uusi järjestys

Yksi vaivainen uusi verho aiheutti sitten suuremman rymsteerauksen pienessä kodissani. Onneksi on pieni ja tavaraa vähän.
Verho ei lainkaan sopinut keittiönurkkauksen pieneen tilaan vaan se vaihtoi paikkaa keltaisen verhon kanssa, joka sopii keittön puolle hyvin.
Jouluverho jäi kuitenkin suuren pöytäni varjoon. Siispä huoneen huonekalut hyrskyn myrskyn päinvaistaiseen järjestykseen. Eli pöytä tuoleineen huoneen perälle ja mun neulenurkkaus ikkunan ääreen. Kirjoituspöydälle ei enää löytynyt sijaa niin lipasto piti saada makkariin jonka johdosta siellä sängyn paikka vaihtui. Jep, kaiken sai tiistaina tehtyä niin että saatoin jo illalla istahtaa neulomaan.


Uskon oma paikka on mun vieressä  niin sitä on kätevä rapustella, silloin kun se sattuu tässä viihtymään.


Kirjoituspöytä on nyt ihan dorkassa paikassa mutta siitä on tarkoitus päästä eroon.


Täss näkyy sänky, yöpöytä ja lipaston kulma.  Kaikki ovat Iskun Vanamo -kalusteita. Näistä kaikista haluan päästä eroon. Jos tiedät jonkun joka tarvitsee makkarinkalusteet niin vinkkaa ihmeessä, edullisesti lähtee, noudettava. Tuo kirjoituspöytä myös, sen kansi on käytössä kulunut mutta muut on hyvässä kunnossa. Patjat ja petari myös.


Mä haluaisin hankkia sohvan, ja siksi pitää noista vähetää jotta saan pienemmän sängyn ja jotain tavaroita makkarin puolelle. Tai voisinhan mä ehkä luopua tuosta isosta pöydästä mutta kun se on perintötavara jne. Mulla ei oo naismuistiin (se on pidempi kuin miesmuisti) ollut sohvaa, ehkä sellainen olisin kiva kaluste.

Tänään löysin Pentikiltä ripustettavan kynttiläjutskan, tai siis tämä on kyllä oikeasti amppeli! mutta mä luulin että se on kynttilää varten. Tuikkuja varten olevat ripustushärvelit on kaikki jouluisia ja sellaista en halunnut.


Tämän kissatuikkukipon ostin maanantaina Lahja Rosasta ku piti sieltä hakea pöllöjuttuja;)

KS

13 kommenttia:

 1. Jestas mikä römsteeraus siellä on ollut käynnissä! No mutta vaihteluhan aina virkistää. Mä tarttisin jonkun pienen lipaston tms. mun työhuoneeseen, joko tuo kirjoituspöytä tai sit se makkarin lipasto vois olla sellasia, ehkä jopa molemmat. Otatko mitat niistä mulle?

  VastaaPoista
 2. Mitäs Usko tykkää moisesta. Luin juuri täältä netistä, että kissa voi saada stressin jo pelkästään huonekalujen uudesta paikasta =) No, eiköhän Usko kestä sen =D
  Voi kun asuisitkin Outokummussa. Tyttäreni asuu siellä eikä hänellä ole yhtään huonekalua, ei edes sänkyä. Patja vaan lattialla. Ei ole halunnut ostaa, kun on koko ajan halunnut muuttaa sieltä pois, jo 4 vuotta . Minä olisin voinut tuosta ostaa sängyn hänelle, mutta on turhan kaukana =)

  VastaaPoista
 3. Joskus kannattaa vähän muutella tavaroita. Hetken aikaa koti tuntuu uudelta kun tulee ulkoa sisälle.
  Tuo Pentikin tuikkuripustin on erinomaisen kaunis ja tyylikäs.

  VastaaPoista
 4. No on sulla ollu rajut roudaukset! Kohta tarvitset kartan siellä kotona liikkuessa.

  VastaaPoista
 5. Oletkin sitten muuttanut koko kalustuksen :) Sinulla on kaunis koti; pidän erityisesti siitä, että siellä on muitakin värejä kuin mustaa ja valkoista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Lähtövärinä oli vihreä, Helsinki-verhon halusin ehdottomasti. Siihen lisäsin mielestäni hyvin sopivan keltaisen. Niihin sopiva keltavihreäoranssi matto tuli sitten ja vielä vähän lisää väriä violetti-harmaa matolla. Makkari on ollut sininen jo edellisessä kodissa, piristeenä milloin minkin värinen pikkumatto.
   Väriä on kiva olla, sopivasti.

   Poista
 6. Vaihtelu virkistää. Ainakin meillä päin voi tilata kierrätyskeskuksen noutamaan mööpelit. Eihän siitä rahaa saa, mutta pääseepähän kiertoon.

  VastaaPoista
 7. Huh, onpa siellä myllerretty koko huusholli! Jäiköhän mikään paikalleen. Mutta vaihtelu virkistää kummasti ja nyt tuo jouluverho on just oikealla paikalla. Eikä sitten muita joulukoristeita tarviikaan. ;)
  Sinulla näyttää olevan tuolla makkarin lipaston päällä samanlainen jugendruusuinen liina, jollaisen minäkin olen "kirjontahulluudessani" tehnyt lahjaksi rakkaalle ystävälle. Tai ainakin se on melkein samanlainen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, jugendruusuliina siinä on, ollut jo muutaman vuoden mutta reunus puuttuu edelleen! Mulla on siihen pellavapitsi hankittuna kunhan sais sen neulan käteensä. Ja toinenkin olis reunaa vaille. MIten sitä aina ottaa puikot ja langat käteensä ku olis tuota kirjontatyötäkin vaik kuinka ja paljon. Ja sehän on mukavaa ajankulua.

   Poista
 8. Ootpas sinä rumsteerannut:) Onko tuo vihreä verho muuten Vallilan. Niillä on niin ihania kankaita, ettei oikein tosikaan. Ostin meille ja tytölle sellaiset kivat papukaija pussilakanat ja äitimuorille ostin jo pari vuotta sitten ihanat lintuverhot. Voin olla tietty väärässäkin, mutta hirmuusti näyttää minusta Vallila Interiörsin verholta:) Hyppäsin näköjään yhden sun kirjoituksen ylitse. Oon koettanut aika säännöllisesti kommentoida, sen jälkeen kun löysin blogisi. Olit silloin Espanjassa, että ihan alusta asti en ole mukana roikkunut. Terkut Ossilasta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, se on Vallillan Helsiki-verho. Ylempänä Marjutille olen vastannut aiheesta.

   Poista
  2. Oonpas mä lukenut huonosti kommentit. Kyllä mä ne kommentit aina luen, mutta näköjäns tää hattarapää kerkee unohtaa sitä myöten, kun lukee.

   Poista
  3. En siis tarkoittanut vastaustani tylyksi "johan mä sanoin" vaan silleen nätisti, että aiemmassa vastauksessa on sitt vielä enemmän tietoa.
   Kyll mäkin useimmiten luen toisissa blogeissa kommentit ja vastaukset, kiva tietää mitä mieltä muut on, mutt jos on paljon tekstiä jo niin en ihan tarkkaan aina lue.

   Poista

Kiitos kommentistasi.