tiistai 10. marraskuuta 2015

Messuostoksia ynnä muuta höpinää

Messuilta kotiuduttuani puhkuin intoa kertoa kaikesta mitä olin oppinut messuilla. Metsämessujen Tulevaisuuden tori oli oikein antoisa paikka. Paljon, paljon uutta tietoa imin itseeni kun esittelijät asiaansa kertoivat ja vastasivat kysymyksiini. Nyt pari yötä nukuttuani en enää koe tarvetta kaikkea raportoida. Aivot kyllä edelleen raksuttavat ja sulattelevat uusia asioita ja toivottavasti laittavat tiedot sellaiseen osioon, mistä ne tarvitaessa löydän = muistan;)
Esim. Plasthill Oy Kareline luonnonkuitukomposiitti vaikutti mainiolta aineelta, retkiaterimet ostin. Repolar Pharmaceuticals'in  kuusesta liuotettu sokeri on terveysvaikkuteista, Arctic Warriors tuotteita ostan heti jos tunnen tarvetta parantaa kolotusta tai energiasta on pulaa yms. Maistuivatkin tepsiviltä. Paptic saattaa piankin korvata muovipussit puukuitupusseilla.
Esitteitä ja käyntikortteja muistinvirkistämiseksi sekä lehtiä luettavaksi.

 

Outlet Expossa kävin jo perjanaina mutta en ostanut mtään vaikka sovitin. Sunnuntaina sitt ostin (asiaa kaksi yötä harkittuani) Icepeak toppatakin ja sellaiset tiukat urheiluhousut ku Kaikilla Muillakin on;) siis semmoset legginstyyliset vauhtiraidalla.
Joo joo, en mä niillä ihan julkiselle paikalle mene mutt jollain metsäpolulla saatan keijukaiset pelästyttää. Mä en kyll ymmärrä ku niin monella näyttää hame jääneen kotiin ku sukkahousuilla kulkevat kaupungilla.
Selfietä en nyt millään saanu onnistumaan enkä leggari kuvaa laita, ne näkyy tossa tuolin karmlla takin päällä.

 

Perjantaina siis olin ostanut ketunkarvaisen tupsun uuteen pipoon. Usko sitä sai vähän maistella. Noh, eilen pipo oli kassissa ja kassi ilman valvontaa ku kävin postissa hakemassa valokuvapaketin (466 kuvaa!). Jo tuo riivatun kissa oli tupsun haistanut ja kaivanut pipon kassista, arrggh.


Lanka: Hjertegarn Merino Cotton 50/50%, 50 gramman kerä tähän meni. Lanka oli Lankamaailman bloggarimiitin yllätyskassissa.
Puikot: Addipyörö 3.5
Malli: 120 silmukkaa, alussa 3o 2n joustin, 6 nurjaa raitaa jatkuu pipon sileässä osassa. Kavennuksia joka osiossa joka kerroksella.

KS

7 kommenttia:

 1. Joo-oo, en minäkään legginssejä ole oppinut käyttämään. Yhdet kyllä ostin ja olen pari kertaa pitänyt iltamenoissa takapuolen peittävän tunikan kanssa. Pitkään meni ennen kuin taivuin pillifarkuillekaan (nuorena tietysti oli) ja nythän vissiin on tulossa muotiin bootcut farkut joista olen aina tykännyt.
  Monenlaista ostosta olet näemmä tehnyt, kiva takki ja nätti myssy tupsuineen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä oon jo toista vuotta käyttänyt bootcut farkkuja Voglialla on tosi hyvä ja istuva malli.

   Poista
 2. Onpas tupsu ollut Uskon mieleen.
  Tuo Paptic vaikuttaa mielenkiintoiselta yritykseltä. Toivottavasti saa tuulta siipiensä alle ja menestyy.

  VastaaPoista
 3. Voi noita meidän karvajalkoja, kyllä ne kaiken haistaa! Viiru kynsi aamulla T:n paraatikenkiä, nukkuukin niiden päällä, mikähän niissä on niin mieluista, onko se sit se eläimen haju kun ovat nahkaa. Kaunis tupsu...tai ainakin oli ;)

  VastaaPoista
 4. Hieno takki ja leggarit varmaan myös. Minulla on yhdet legginsit, joita käytän toppahousujen alla lisälämmikkeenä :D

  VastaaPoista
 5. Tuo tupsuhan on ihan piste iin päälle, niin varsin Uskostakin :D -Leena-

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi.