lauantai 21. marraskuuta 2015

Virkattua

Uh huh, pitkin syksyä olen näitä virkannut. Välillä on pitänyt käydä Villa Lankasta ostamassa lisää lankaa: Catania, Cathy, Camilla = Stadin, koko maan, paras värivalikoima! Värit oon yrittäny miettiä henkilön mukaan, saa sitt nähdä miten oon onnistunu.


Vuosien mittaan olen virkannut näitä jo ainakin 9, nyt on 6 tehtynä = 15!!. Ehkä vähäks aikaa jätän tämän mallin lepäämään;) Kyseessä on Swirling Bag.
Tässä malliksi pari aiemmin tehtyä:


Tässä KLIKS kuvallinen ohje, muitakin ohjeita löytyy (juutuubi yms), ilmainen ohje vaatii kirjautumisen Knitting Daily sivustolle.

Yleisön pyynnöstä yhteiskuva (yleisö = ne, jotka on nähneet näitä virkattavan) 


Martin markkinat on käyty. Iltapäivällä ei ollut tungosta mutta hallissa oli tosi, tosi kuuma kuten aiempinakin vuosina. Ei oikein ollut vaivan väärtti. Lapasia ja sukkia, keramiikkaa yms. Matkailuesitteitä joka lähtöön. Ostin "värillisiä kissoja" pyyheliinan itselle, piparitalon ja piparilumiukon Fidzille pikku-Brandonille vietäväksi, jos systerin matkalaukkuun mahtuu.

KS

15 kommenttia:

 1. Onpas ihania ja iloisen väristä pusseja. Upeita, joululahjoja ilmeisesti. Terveiset Ossilasta, mutta appiukon luota. En jaksanut kirjautua:) Marja-Leena.

  VastaaPoista
 2. Onpa tosi nättejä pussukoita, kivat värit ja muoto.

  VastaaPoista
 3. Kauniita pussukoita ovatten kaikki.

  Martinmarkkinoilla ei kauan mennyt, onneksi, kun tulla tupsahti kotiin vieraita ihan yllättäin.

  VastaaPoista
 4. Noi kassit on niin kivoja. Vissiin samaan aikaan oltiin Kaapelitehtaalla tänään. Mä tykkäsin ja suosittelen sinne menoa. Takki kannattaa kyllä jättää narikkaan.

  VastaaPoista
 5. Onpas sinulla ollut ahkerat kädet.

  VastaaPoista
 6. Mahtava sarja, kyllä olet ahkeroinnut. Kauheasti teki mieli Martin markkinoille, mutta maalaisolot vei kuitenkin voiton.

  VastaaPoista
 7. Kyllä sulla on ollut melkoinen tehdas käynnissä! Oi miten tuosta lime-vadelmanpunainen -värityksestä tulee kesä mieleen! No kohtahan on joulu ja sitten vaihtuukin jo vuosi ja eikä aikaakaan kun alkaa taas kevään odotus ;) Syksy on kyllä mennyt ihmeen äkkiä!

  VastaaPoista
 8. Voi että nyt on komeita pussukoita kaikkine kavereineen! Iloisia ja tulee hyvälle mielelle niitä katsoessa:)

  VastaaPoista
 9. Hienoja pussukoita ja kaikissa kauniit värit :)

  VastaaPoista
 10. Hienoja pussukoita ja kaikissa kauniit värit :)

  VastaaPoista
 11. Kivan mallisia pussukoita ja riemukkaan värisiäkin. Kuvat piristivät tätä pimeänharmaata päivää!

  VastaaPoista
 12. Tämä on varmaankin se pussukka, jollaisen olen Arjalla nähnyt (hän vinkkasi että sinä olet hänen luomuksensa takana, ja olemme tavanneet Lankamaailman neuletapaamisissa nyt kevään ja kesän mittaan) ja kovasti ihaillut ja kysynyt ohjetta!! ☺ osaatko antaa linkki suomenkielisen ohjeen saamiseksi tällaiselle joka vasta aloitteleville virkkaamista?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En ole suomenkielistä ohjetta nähnyt missään. Youtuben videoista jos katsomalla selviäisi miten tehdään.

   Poista

Kiitos kommentistasi.