torstai 19. marraskuuta 2015

Usko ja karvapallo

 No niin, tää postaus piti tulla vasta myöhemmin.
Nyt se tupsahti ulos ton Kulttuuria-postin kanssa. Sorry.

Uskohan oli mun pipon tupsun kimpussa niin ostin sille ihan oman tupsun Villa Lankasta. Tämä on kaninkarvaa. Kyllä sekin maistui mutta ei tietenkään niin hyvälle kuin mun ketunkarvatupsu. Nyt on kyllä Uskolle luvattu lähettää ketunkarvapalanen, jee, kiitos jo etukäteen kisukamuille Sonffi ja Soodi, jotka ei niin välitä ketunkarvasta että siitä riittää Uskolle.

KS

5 kommenttia:

 1. Kyllä se vaan niin on, että oikea karva on oikeaa ja tekokarva "väärää". Viirulle ostin aikoinaan pieniä hiiriä, ai kun ne oli ihania, sitten ostin muka samanlaisia mutta olivatkin tekokarvaa, mitä lie teddyturkista tms. No jatkossa olin tarkempi ja ostin sitten niitä "oikeita hiiriä". Liekö kaninkarvaa vai mitä, mutta on ne mieluisia. Mun täytyy kyllä joskus ostaa Viirulle kanssa tuollainen kaninkarvatupsu :)

  VastaaPoista
 2. Usko on niin iiihana ja rento noissa tupsun tutkimuksissaan.

  VastaaPoista
 3. Voi, kuinka söötti kuvasarja Uskosta.Ainahan oikee karva on kivempaa kuin joku tekojutska. Heh, yritikös ajastaa postausta? Vitsit, että minä olen tössinyt niitten ajastusten kanssa ja päättänyt, etten edes yritä enää:) Terkut Ossilasta

  VastaaPoista
 4. Uskolla on ollu vauhti päällä!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi.