torstai 14. huhtikuuta 2016

Kampissa ja kissoja

Kampin metroasemalla on 
opasteet moneen suuntaan ja maahan. 

Ex tempore neuletapaaminen oli tiistai-iltana Kampissa JohtoCafessa. Ilokseni olin taas lähtenyt ajoissa liikkeelle ja ehdin tutustumaan NY Uskalla yrittää -tapahtumaan. Nuoria oli joka kerroksessa esittelemässä yritystään ja sen tuotteita. Hienoja ideoita oli ja hyvin toteutettuja tuotteita. Nuoret olivat oikeasti innostuneita ja paneutuneet asiaansa. Esillepano ja oma pukeutuminen olivat harkittuja ja asiallisia. Usko nuorisoon ja Suomen tulevaisuuteen nousi taas huimasti. Kyllä tämä maa nousee kun vaan annetaan nuorille tilausuudet yrittää ja tehdä töitä. Vuoden nuori yrittäjä -kilpailukin varmasti kannustaaa tekemään parhaansa.


Moni meistä söi maukkaan salaatin, ja vähän jälkkäriäkin kuten jäätelöä ja marenkia . . .


Yks päivä laitoin ihan itse herkkuaterian: paistettua lohta, parsaa ja Hollandaisea.


Pääsiäisen narsissit ovat vielä hengissä, lisäksi laitoin useamman orvokkiamppelin. Eihän ne kuvassa hyvin näy mutta pitihän kuvia ottaa kokeeksi ja tännekin laittaa. Edellisessä postauksessa olikin uuden kameran ekat kuvat, kuten moni hoksasikin. Vanha kamerani on jo 11 vuotta palvellut niin ehkä oli aika hankkia uusi vaikka ihan hyvin se vanhakin on kuvannut. Ehkä viat on enempi tässä kameran käyttäjässä kuin kalustossa.


Villen Emppu kissaa kävin katsomassa. Tai olihan se kuusi vuotta munkin kissa ku saman katon alla asuttiin.
Voi voi, on vanhus laihtunut sitten teinipäiviensä, ikää on jo 17 vuotta. Näkö alkaa olla huono, sen näkee pupilleistakin, jotka eivät enää ole pyöreät vaa rosoreunaiset. Hyvin kissa kuitenkin kulkee, syö ja elää normaalisti.

Alkujaan kissoja oli kaksi Emppu ja Iitu. Iitu sairastui ja jouduttiin nukuttamaan nelisen vuotta sitten. Niillä oli oma blogikin ja sitä voi katsoa tästä KLIKS. Sieltäkin puuttuu tosi paljon kuvia Vuodatuksen katastrofin jäljiltä mutta kyllä siellä paljon katsottavaakin on. Siellä tulee sitt sivun alalaidassa teksti: Hae lisää. Siitä ku klikkaaniin pääsee eteenpäin tai siis taaksepäin ajassa. Siellä on 17.7.2007 kuva kissakärrystäkin joka on nyt Uskon kärry.
 Tässä KLIKS  YouTube video, jossa Iitu syö ja Emppukin on hetken kuvassa silitettävänä.

KS

8 kommenttia:

 1. Kivaa tekemistä sulla on taas ollut. Voi Emppuliinia, ei siitä kyllä uskois että on niin iäkäs, turkki kiiltää niin komeasti ja on terveen näköinen muutenkin. Silmät on ainoa mistä paljastuu ettei ihan nuori kissa ole kyseessä.

  VastaaPoista
 2. Olipas teillä kivat kudonnat. Ei tu paljon täältä "maalta" lähdettyä kuin pakollisiin menoihin kaupunkiin. Ei kyllä ikinä uskoisi tuota Emppua niin vanhaksi. Tosi nuorekkaan näköinen ja hyväkuntoisen näköinen kanssa. Terkut Ossilasta!

  VastaaPoista
 3. Voi, kyllä oli antoisaa katsella sun kissablogiasi, välillä sai hymyillä ja nauraa, välillä silmät sumeni kyynelistä, niin hyvin olit saanut kissojen elämää kuvattua ja kerrottua. Tai ehkä samalla kävin mielessäni läpi omien kissojeni ( Minnin, jo kissojen taivassa juoksemassa Iitun kanssa ) ja nykyisen rakkaan Murun toilauksia, niin ihania ovat kaikki kissat! Kiitos, että laitoit linkin, katson niitä varmaan vielä monta kertaa. Liisa ja Muru, nau!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos lämmitävästä kommentistasi.
   Halille ei tullut blogia perustettua ja Uskokin on jäänyt ilman. Jotenkin tuntuu ettei juttu enää irtoa entiseen malliin. Siispä Usko seikkailee tässä alkujaan kässäblogissa nykyään sekalaisessa sillisalaatissa.

   Poista
 4. Aina täällä on jotain herkkua pöydässä! Maistuvan näköinen annos ja kaunis lautanen. En olisi Emppua tunnistanut. Minulle hän on muistikuvissa iso ja paksu kissa : )

  VastaaPoista
 5. Kiva vinkki taas piipahtaa tuo JohtoCafe, en olekaan koskaan käynyt. Hyvin olet osannut kuvata Empun kun näkyy pupillit rosoisuuskin.

  VastaaPoista
 6. Kiva tapaaminen teillä taas kerran. Emppu on aika ihastuttava kissa hänkin.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi.