keskiviikko 6. huhtikuuta 2016

Taas oon kylillä neulonut;)

Maanantaina olin Kampin palvelukeskuksen Neulekahvilassa. No joo, mä luulen että tää jää vastedes käymättä.

Tiistaina oli Lankamaailman Bloggaritapaaminen Oulunkylässä. Oli taas tosi kiva miitti. KIITOS Lankamaailma.
Ekaks pientä naposteltavaa, ruissipsejä oli täytetty monella hyvällä täytteellä. Kuohuavassa taisi olla kultahippuja, Katjun lasin pohjalle näkee hänen blogissaan.


Sitten oli pieni esitelmä "tietoisku" muodoista. Taideterapeuitti Mervi Leppinen kertoi miten ne vaikuttavat alitajuisesti olotilaan ja muoto+väri onkin sitten jo hyvinkin vaikuttava yhtälö.


Markkinointipäällikkö Elina Urmas kertoi kevään lankauutuuksista. Nauhalanka tulee taas, luonnonkuidut on valttia mutta myös outo kumisen tuntuinen lanka on myynnissä - Home Spa -  siitä pitäisi tehdä pesimiä. No just, jää kyllä ostamatta.


Tämä taisi olla illan kuvatuin!:


Lopuksi saatiin taas upea Goodies tuotekassi: Cotton 8 puuvillalankaa, Cotton Strech sukkalanka, Bamboo, Cotton Linen, ja Zing pyöröpuikko.


Mä sain aikas monta lankakerääni annettua enemmän tarvitseville niin ettei mulle jää notkumaan turhia keriä.
Mukana olleet blogit ovat tämä postauksen lopussa.

X X X

Keskiviikkona oli taas Peroba Cafen miitti. Kuukausi menee tosi nopsaan, vastahan Perobassa oltiin.

Nyt oli tosi hyvää pinaatti-fetapiirasta, namskis.


Lanitium ex machina oli esittelemässä lankojaan. Sain ostettua vielä yhden vyyhdin oranssia lankaa puserooni, ei tarvitse jännätä riittääkö vaiko ei.


Burdan pomo oli kertomassa syksyn käsityöristeilystä. Siitä voi lukea lisää netistä ja Burdan FB-sivulta. Mulla on jo matka varattuna, ja jos haluaa varmasti mukaan niin varaus kannattaa tehdä hyvissä ajoin.

Katju oli ystävällisesti tuonut paikalle kerintälaitteen ja vyyhdinpuut. Nealla oli lankakauppa käynyt ja monta vyyhtiä muutti muotoaan kätevästi.


Mä sain neuleystävältä yllärinä Saint Paulian! KIITOS! Mulla ei oo aikoihin tällaista ollutkaan.

xx xx xx
Mulla oli pääsiäisenä yksi yllätysmuna. Mielenkiinnolla odotin mikä mönkiäinen tai vekotin sieltä tulee. Kyllä petttymykseni oli suuri:
KS

Majaillaan,   Hupsistarallaa,   Kristallikimara,   Så vitt jag vetTinis vita hem,   Sateenkaaria ja serpentiiniä,   Mummo ja koira,   Ntprtt (Insta),   Helyes,   Sekaisin sukista,   Eilen tein,   Katjun kannoilla,   Lanka mutkalla,   Maison Mimizan,   Me made,   Ihan kaikki kotona,   Langanpäästä kiinni,     Mehukekkerit,   Susien lampaat, ja tässäkin jotain  #lankamaailmanblogitapaaminen. Elina Urmaksen blogi Viiniä ja villasukkia.

KS

14 kommenttia:

 1. Oletpa ehtinyt ja jaksanut käydä monessa kivassa tapaamisessa.
  Noiden yllätysmunien yllätykset taitaa nykyään olla aika tylsiä.

  VastaaPoista
 2. Siitä pusero tulee tosi kaunis ja erityisesti se bling bling sävy on ihana. Kyllä mä ostin Home Spa lankaa.....pesukokemuksia sit sunnuntain saunan jälkeen.

  VastaaPoista
 3. Kiitos langoista! Hyvät väritkin.

  VastaaPoista
 4. Teillä on niin muakavia tapaamisia siellä päin. Kai minunkin pitäis muuttaa jonnekin ihmisten ilmoille, että pääsisi osallistumaan tuommoisiin =)

  VastaaPoista
 5. Ihania nämä tapaamiset ja saa hankittua lankoja.

  VastaaPoista
 6. Kiitos kun pidit mulle seuraa kun kaikki toiset lähtivät niin aikaisin. Ja kiitos langasta, puikoista ja vähän muustakin ;) Sä oot kyllä huippuihana ystävä :)
  Kiva kun sait puserolankaa lisää. Mikä ihme toi munayllätys oikein on?!?!?!

  VastaaPoista
 7. Mä en tiedä mikä toi yllätys on, ehkä lapset tietää. Noita voi liittää toisiinsa noita koloja limittämällä. Mutta ei noista riitä minkään 'rakentamiseen' tms. Siis tää on tosi outo lahjut. JOku pikku-ukko olis sentään ukko, jolla ehkä vois jotain leikkiä, en tiedä.
  Oli se aikaa ku oli ihania sormuksia ja muuta ihan oikeata tavaraa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No höh. Vaikka niinhän se nykyään on monessa asiassa, että mikään ei ole enää niin kuin ennen...

   Poista
 8. Neuletapaamiset kuulostavat tosi kivoilta :) Ostettiin kummitytölle ja pikkusiskolleen munat ja niistä löytyivät sormukset. Saisiko tuosta tehtyä rannekorun, kenties.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei saa tehtyä kun nuo on jäykkiä palasia.
   O-o, että sormuksiakin vielä on. EHkä niissä prinsessammunissa onkin parempaa tavaraa.

   Poista
 9. Ai että, sinä sitten löydät ja käyt kivoissa tapahtumissa!!

  VastaaPoista
 10. Taas on ollut rouvalla retkiä! Uskokin on päässyt kuvaan. Tuo munaylläri on kyllä hyvin outo. En ymmärrä mikä se muka olisi.

  VastaaPoista
 11. Kivoja tapaamisia on taas riittänyt. Tulee aina kaipuu ehtiä mukaan, mutta ei se vaan aina onnistu.

  VastaaPoista
 12. Hienoa, että Sinut kutsuttiin jälleen Lankamaailman blogitapaamiseen! Niin kivasti esittelet aina erilaisia tapahtumia ja käsityöliikkeitä. Oli varmasti mukava ilta! ❤
  Oi, mitä namilankoja taas kuvissasi... ;) Pinaatti-fetapiirakkakin näyttää herkulliselta!
  Sari

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi.