perjantai 22. huhtikuuta 2016

Multnomah nro 4

Cafe Cleopatrassa Kirkkonummella
neulottiin keskiviikkona.

He, jotka ovat pidempään seuraanneet blogiani, tietävät että mä usein neulon saman mallin moneen kertaan. Niinpä taas valmistui Mutnomah huivi, siis neljäs. Ehkä tämä nyt riittää.

Tämä huivi kuuluu projektiin "Kevään keskeneräiset".

Lanka: Wiktoriinan villoista saatua 'kiinansilkkilankaa' kului 3 kerää eli 150 grammaa. Lanka on erittäin liukasta, valkoista jossa on erivärisiä pieniä pripluja.

Puikko: Addipyörö nro 4.0

Malli: Multnomah

x x x
Kirpparilta oli ihan pakko ostaa pois lankakerät hintaan 1.20/kpl. Samaa lankaahan on jo vaikka kuinka paljon. Sinnikkäästi virkkaan pussukoita vielä muutaman.Cafe Cleopatran soitin.
KS

12 kommenttia:

 1. Siitäkin tuli kaunis :) Onneks sulla on niin paljon kokemusta Multnomahista, että kun mä sen keskeneräisen kutileen joku kaunis kesäpäivä kaivan esiin, niin sua taas tarvitaan. Sulla se malli on varmaan jo takaraivossa. Ja joo, onhan toi aaltokuvio mulle tuttua kun mä siitä niiiiiiiiiiiin tykkään, mutta joku klikki siinä tuli ettei mennyt putkeen. Monta vuotta jo lojunut keskeneräisenä...

  VastaaPoista
 2. Kaunis malli, kyllä noita varmaan joku kymmenen voi tehdä. Värikin sopii kevääseen ja tosi hauska vyöte. Toi sun lankavarasto on kuin semmoinen irtokarkkilaatikko, jossa on kaikkia sateenkaaren värejä! Tuosta on hyvä valita.

  VastaaPoista
 3. Multnomah on kaunis malli ja sinulla tuo lanka on erityisen kauniin väristä ja juuri tuohon huivimalliin sopivaa.

  VastaaPoista
 4. Vihdoinkin valmis, hyvä! Viehättäviä yksityiskohtia tuossa kahvilassa.

  VastaaPoista
 5. Ihana lanka ja kiva malli. Jos jostain mallista tykkää niin tokihan se kannattaa neuloa monta kertaa. Eilen mua huivitutti ja hetken mietin multnomahia kans mut lanka halus joksikin muuksi...

  VastaaPoista
 6. Ihana tuo malli ja kaunis lanka. Olen minä varmaan useamman nähnyt. Voi gääk, minä unohdin tuon Café Kleopatran kokonaan. Silloin, kun täällä kotokulmilla on noita neuletilaisuuksia, ei paranis jättää yhtään väliin. Ei ollut jostain syystä kalenterissa merkintää, niin pää tipautti pois tekemislistalta. Terkut täältä Ossilasta.

  VastaaPoista
 7. Kaunis Multnomah. Puuvillalangalle on selkeä tilaus sinun koukullasi.

  VastaaPoista
 8. Kaunis huivi! Mie taas en malta neuloa samaa malia uudelleen, kun maailmaon pullollaan ihania, mielenkiintoisia neulemalleja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onhan se noinkin mutta se tuo edellinen 'uusi' huivi meni metsään, Janinan malleja en ollut ennen tehnyt ja lankakin oli outo. Uutta tuli kokeiltua mutta huonolla onnella.

   Poista
 9. Vastaukset
  1. Niinpä, tietää mitä tekee ja mihin lanka riittää yms.

   Poista

Kiitos kommentistasi.