sunnuntai 10. huhtikuuta 2016

Testikuvia

Oi-oi, vanhaan hyvään aikaan televisiossa oli testikuva, jonka avulla saattoi yrittää säättää oman television kuvan parhaaksi mahdolliseksi, tai sitten ei. Radiossa puolestaan oli stereotesti.
Mä laitan nyt digitaalisella kameralla otettuja valokuvia. Niissä esiintyvät mun uusi, ihana ja täydellisesti vaatteisiini sopivan värinen sukkalankakerä, joka on peräisin lankakauppa Vihreästä Vyyhdistä. Langassa on villaa, polyamidia ja silkkiä! Viime kesän lempisukat olivat tästä langasta neulotut. Nyt kun kesä on jo ovella niin tätäkin laatua on taas tullut myyntiin.
Ja jälkimmäisissä kuvissa esiintyvän kissan nimi on Usko ja se asuu täällä, kuvissa kissa on parveketuolilla.


Kuvattu pienellä punaisella Canon PowerShot SX610 HS kameralla.
KS

15 kommenttia:

 1. Kaunista lankaa! Onko se kestänyt hyvin käyttöä?
  Onnea uudesta kamerasta! Usko on kaunis ja tyytyväisen näköinen kissa.
  Sari

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, sukat on ihan ok kunnossa vieläkin, nyt vaan tuli tarve uudelle värille. Kaikki OnLine Supersocke perussukkalangoilla neulomani sukat ovat todella hyvin kestäneet eivätkä ole tykänneet huonoa konepesusta. Mulle paras sukkalanka.

   Poista
 2. Mikähän noista kuvista on sit SE oikea väri? Näyttää ihan samalta kun mun testikuvat joulun jälkeen uivalla olympyksella, jota myös susunkestäväksi väitettiin. Usko näyttää siltä, ettei kauheasti välittäis olla testikohteena. Hiukan sen ilme kertoo et "Onks ihan pakko"?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toiseks alimmainen lankakuva on oikea väri. Usko loikoili ihan rauhassa tuolilla eli ilme on just toi 'onks pakko'. Se siis häiriintyi vaikka hiljaa hipsin partsille ja zoomilla lähestyin kissaa. Herkkähipiä;)

   Poista
 3. Mäkin haluan tietää, mikä on oikea väri, että saan säädettyä tätä mun ikivanhaa läppäriä johonkin suuntaan.
  Rouvalla on nyt niin hieno kamera ja pienikin vielä! Helppo ottaa mukaan. Usko on jo mennyt aurinkoa ottamaan parvekkeelle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lankakuvista toiseks alin on oikea langan väri. On ihan pehmoista lankaa, se on jo puikoilla.
   Usko on talvellakin parvekkeen ns. ikkunalaudalla, sitä on hyvä tirppejä vahtia ja niille säksättää.

   Poista
 4. Hienoja kuvia uudella kameralla, pitäsköhän mun uusia omani tai kaivaa se käyttöohje ja katsoa miten niitä kaikkia juttuja oikein käytetään. Saattaisinpa yllättyä kuvista.

  VastaaPoista
 5. Hyvät kuvat. Vissiin uusi kamera hankittu :D

  VastaaPoista
 6. Taitaa todellakin olla uusi kamera :)

  VastaaPoista
 7. Taitaa todellakin olla uusi kamera :)

  VastaaPoista
 8. Sulla taitaa olla uuden sukkalangan lisäksi uusi kamera :) Merin "vanha" kamera (nykyään taitaa kuvata vaan kännyllä) on Canonin digikamera ja sillä tulee tosi hyviä kuvia. Mun Sony vääristää värejä sisällä kuvattaessa hirveästi.

  VastaaPoista
 9. Onnea uudelle kameralle ja paljon hyviä kuvaushetkiä. On se jännä, miten sitä saa leikittyä valoituksella, sun muilla. Varmaan tuosta langasta tulee ihanat sukat.

  Usko on sitten suloinen kuvissa ja varmaan kyllä luonnossakin. Terkut Ossilasta.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi.