maanantai 30. toukokuuta 2016

Kevään keskeneräiset neuleet - haaste


Innolla lähdin mukaan tähän kampanjaan. Lankalaatikossa on pyörinyt joitakin keskeneräisiä ikuisuusprojekteja. Vilpittömästi halusin niistä eroon. Noh, en onnistunut tavoitteessani.


* Peittopaloja piti tekemäni 10 kpl, sai tehtyä vain kolme.
* Keskellä on Multnomahin alku. Jee! Sen sain tehtyä ja viime lauantaina annoin sen Susille.
* Reunassa mallitilkku esitti jakkua. Jee! Senkin sain valmiiksi, ei siitä paljoa puuttunutkaan.* Violetit kaksi pikkuliinaa sain kuin sainkin yhdistettyä yhdeksi. Annoin liinan Erjalle.


* Kirjovirkatut Österbottenin lapaset. Tuon ensimmäisen keskeneräisen lapasen sain virkattua valmiiksi. Toista en aloittanutkaan mutta katson työn olevan loppuun suoritettu! Siis: olen armollinen enkä pakota itseäni virkkaamaan sitä toista lapasta. Aivan turha vaiva, koska käyttöön en näitä kuitenkaan ottaisi. Lanka on veemäistä virkata, sääpuolta tulee ihan alvariinsa.


Ihan OK lapanen tästä tuli. Alunperin ostin tekemispaketin koska halusin oppia tekemään kirjovirkkausta ja nimenomaan tällaisen perinnemallin. Noh, ei se virkkaus mitään ihmeellistä ollut. Ja olenhan jo aiemmin tehnyt Catania-puuvillalangasta kauniin perhoskassin, joka oli aika isotöinen. Kirppikselle se on jo mennyt ja toivottavasti hyvään kotiin sieltä.
Kaikkia värejä lankaa jäi varmasti vielä kahteen lapaseen ja ohje tietysti. Jos nyt joku haluaa tästä edullisesti lapasainekset niin myyn jämät 10 eurolla + postikulu, joka taitaa olla se paketin hinta 7.60 tai sinnepäin.


* Molla Mills kuutiopussukka jäi siihen pisteeseen missä se oli haasteen alkaessa. Koskin siihen sen verran, että totesin .. pah olkoot, en tarvitse tätä pussukkaa . . . Eli ehkä puran koko työn tai sitten se saa vain notkua keskeneräisenä. Mua harmittaa tässä se, että harmaa väri ei ole hyvää sävyä vaan jotenkin vihertävä. Virkkausjälkikään ei oikein tyydytä, vähän epätasaista yms. Tämä oli taas niitä juttuja mitkä piti heti-heti-heti aloittaa ja kokeilla jotain mukamas uutta. Pah.

Kuudesta työstä siis kolme työtä sai oikeasti valmiiksi, ja yhden armahduksella loppuuntehdyksi, peittoa vain hieman eteenpäin ja yksi jäi silleen.
Onhan tuo kuitenkin hyvä tulos siihen verrattuna että en olisi osallistunut haasteen ja kaikki lojuisivat tekemättöminä.

Kiitos Silmukan saalistajalle haasteen järjestämisestä ja muille osallistujille, joiden edistymistä oli kiva seurata.

KS

6 kommenttia:

 1. Hyvin olet kuitenkin saanut keskeneräisiä valmiiksi.
  kaunis tuo valkoinen jakku.

  VastaaPoista
 2. Kuule, älä sure tuota lapasta, jos kukaan ei sitä osta. Jos talvella liukastut ja toinen käsi joutuu pakettiin, voit sillooin käyttää tuota yksinäistä lapasta. Ja voit vaikka vuokrata sitä kaikille ystäville, joilla on toinen käpälä kipsissä. Valkoinen jakkusi on tosi upea! Puolet sait valmiiksi ja se 50% eli tosi hyvin.

  VastaaPoista
 3. Aina pitää olla armollinen itselleen :) En itsekään saanut kaikkea valmiiksi, mutta jokainen harppaus eteenpäin on plussaa! Ja toki jos on tyytymätön niin parempi purkaa kuin kiukulla neuloa loppuun!

  VastaaPoista
 4. Ihanuuksia on valmistunut.
  Ihanaa viikkoa sinulle.

  VastaaPoista
 5. Kyllä sä paljon sait kuitenkin aikaan ja sun pitää olla kiitollinen siitä ja itselleen pitää olla myös armollinen. Ja peittohan on taas vähän valmiimpi.

  VastaaPoista
 6. Kiitos kun osallistuit haasteeseen! Mukavaa, että siitä oli sinulle hyötyä, vaikket ihan tavoitteessasi onnistunutkaan :) Tämä haaste oli mukava järjestää ja jotain haasteen tynkää on mahdollisesti tulossa blogiin loppuvuodesta, joten kannattaa seurailla ;) Mukavaa alkavaa kesää sinulle!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi.