torstai 19. toukokuuta 2016

Palkintoposti ja neuletreffejä

Ihan yks kaks yllättäen sain viestin, että olen voittanut Iso Gnun arvonnassa! Jee! Postilappu oli eilen tullut mutta en enää illansuussa lähtenyt hakemaan, meille tulee posti nykyään tosi myöhään. Noh, tänään sitt postiin ja sainkin ison paketin. Niin lapsellinen ja malttamaton olin, että heti siinä postissa se piti avata kun muuten olis kestäny pari tuntia ennenku oisin nähnyt mitä siinä on.

Koen tämän oikein erityiseksi palkinnoksi kun sain sen vanhalta tutulta, Iso Gnun blogi täytti 10 vuotta, eli olemme näitä vanhoja konkari-kässäbloggaajia.

Oi oi miten paljon kaikkea kivaa postikuoressa olikaan. Vihreäsävyinen kassi on nyt sinisen näköinen, ilmeiseseti kamera aisti ympäristöstä paljon sinistä ja harmaata.
Kortti, jonka kuva on kirjailtu.


Jyväskylän sieniliina ja salmiakkipastilleja, makrameesolmeiltu kirjanmerkki, Kivi-tuikkuastia, kirjoneuleen langanohjain. Yllätys yllätys; tämä on mun eka Kivi.
Ja lankaa: Fabel ja OnLine -sukkalankoja! Jee!


Kiitos tosi paljon kivasta ja runsaasta palkinnosta.
X X X

 
Stadissa on taas neulottu: Maanantaina Espresso Housessa, tiistaina Kumpulan kylätalolla ja keskiviikkona Kirjasto 10:ssä.

x x
 x x

Jep, osa kirjaston kuvista tuli nyt vähän viiveellä edelliseltä kerralta;). Eilen oli Kirjasto 10 kevään viimeinen novellikoukku. Syksyllä jatkuu torstaisin 1.9. alkaen.

 X X X
Kaupunkipyörät ovat tulleet. Vähän hankala on niiden käyttösysteemi. Tämä teline oli jo täynnä pyöriä. Ohi kävellessäni kolme pyöräilijää joutui jatkamaan matkaansa kun eivät voineet tähän palauttaa pyörää. Missä lie seuraava piste.


xx

KS

9 kommenttia:

 1. Todella runsas palkintopaketti.
  Taas on ahkerat kädet yhdessä.

  VastaaPoista
 2. Wau mikä palkinto ja nätit langat. Ootpas ollut sosiaalinen.

  VastaaPoista
 3. Niin , se oli 10-v palkinto! Taito-shopissa käydessä bongasin nuo Jyväskylä-aiheiset jutut. Olisi ollut miesten kalsaritkin; jätin väliin.;)Kortti ja kirjanmerkki on teetetty Aasiassa naisilla ja he ovat saaneet kunnon palkan elättääkseen perheittään. Palkintojen miettinen on aina mukavaa!Kiva kun se oli ilahdutti.

  VastaaPoista
 4. Onnea palkinnon johdosta, tosi kivoja juttuja sait paketissa ja mukavaa että pitkäaikaisena bloggaajana sait sen toiselta pitkäaikaiselta.

  VastaaPoista
 5. Oletpas ollut onnekas! Joten onnittelut minultakin. Korttikin jo on niin kaunis. Taas on puikot ja näköjään koukkukin suihkinut ympäri kaupunkia. Ihailen tuota sinun jaksamistasi!

  VastaaPoista
 6. Onnea voitosta; hieno palkinto :)

  VastaaPoista
 7. Onnittelut voitosta! Hienot palkinnot olet saanut.
  Tuo uusi kaupunkipyöräsysteemi vaatii vissiin vähän harjoittelua kaikkine kommervenkkeineen.

  VastaaPoista
 8. Hirmu kiva ja runsas paketti, onnea :) Johan sulla on ollut rientoja jälleen, et sä mihinkään saareen ehtiskään ;)

  VastaaPoista
 9. Onnittelut palkinnosta, sulla kohta kiharat suoristuu tuolla menolla pitkin kaupunkia.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi.