keskiviikko 11. toukokuuta 2016

DODO -huivi ja saaripaatti


Suomalaiset osaa jonottaa ämpäreitä ja Kaunissaareen menijöiden tavarat ovat nätisti jonossa odottamassa paattiin pääsyä.


Hei hei!


Sinne meni kauden eka vuoropaatti. Ilman mua! Mä oon melkein poikkeuksetta ollut ekalla paatilla menossa. Tänään olen kutsuttu Five o'clock teelle, perjantaina sitten saareen purkamaan telttailutavarani.


X X X

Dodo -huivi kuivumassa, se on ollut valmiina jo monta päivää.


Tässä kuvassa on aikalailla oikea väri.


Lanka: Araucania Botany Lace, Extra fine merino wool. Menekki 80 grammaa. Sain langan MallaviriltäKiitoskiitos ihanasta langasta!
Puikko: 4.0 Addi-pyörö
Malli: Dodo by Heidi Alander. Tämä on tosi kiva malli ja kuvio on kaunis, melkeinpä muistuttaa muinaista Dodo-lintua
 

Mä en pingottanut reunaan 'piikkejä' vaan jätin sen suoraksi.

X X X

Koiraparkki!

KS

15 kommenttia:

 1. Nätti huivi, nätti lanka!! Missä toi koiraparkki on....huh, voi tulla kuuma. Voi sua, just mietinkin, että joko sä olet saareen mennyt purkamaan kamasi. Mutta hei, kohta nähdään.

  VastaaPoista
 2. Kaunis huivi! Mielenkiintoinen koiraparkki; en ole tuollaista nähnytkään.

  VastaaPoista
 3. No joko sekin huivi on valmis, huh mikä vauhti! Varmaan tuntui osittain haikealta katsoa kun paatti lähti ja sä jäit rannalle. Oot niin pitkään saareillut, että mustakin tuntuu haikealta.

  VastaaPoista
 4. Kaunis huivi! Ja ihana väri! Viiden tee on minunkin mielestä tärkeämpi, kyllä sinne saareen ehtii myöhemminkin. Hyvä parkki, kun saa oven lukkoon. Tosin itse en koiraa jättäisi edes tuonne.

  VastaaPoista
 5. Kaunis huivi ja nopsaan olet sen tehnyt.
  Toivottavasti saaritavaroiden purkupäivänä on hyvä sää.
  Tuollainen koiraparkki käy ehkä pikapiipahdukseen kaupassa. varsinaisille ostoksille ei koiraa pitäisi ottaa mukaan ollenkaan.

  VastaaPoista
 6. Upea huivi.
  Odotan sinua kesävierailulle, kun olet mantereella kesällä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä nyt järjestän vaikka miten tuloni sun puutarhaan.

   Poista
 7. Upea huivi! Hyvää purkumatkaa huomenna!

  VastaaPoista
 8. Hyvää kesää!. Voitit blogini arvonnassa ja laittaisitko osoitteesi ja yhteystiedot isognu (at) yahoo (piste) com

  VastaaPoista
 9. Huivisi oli vielä kauniimpi livenä, kiva, kun tulit tänne mun luokseni asti eilen sitä näyttämään. Olipa mukavaa! Kiitokset vielä kukonhännästä, istutin sen jo parvekkeelle vähän isompaan astiaan, olikin aika välällä mullalla. Korissa ovat toistaiseksi kaikki muut tuliaiset, just näpsäkkä kässäkori pikkutyölle. Muru on syönyt ahneuksissaan kaikki pötkylät, hyviä olivat. Kun olitte lähteneet, Murulla oli monta asiaa kerrottavana vieraista,Kristiina oli kuulemma paras, kun osasi tuoda oikeat namit. Voimia sulle saaren purkuun ja hyvästelyyn, elämä jatkuu uusissa kivoissa merkeissä, jää jäljelle kaikki hyvät muistot vaan. Nähdään taas, Kumpulan kylätalollako ensi tiistaina, eikös se ole taas vuorossa? Aurinkoista säätä ja mieltä toivottavat Muru ja Liisa

  VastaaPoista
 10. Kaunis huivi! Tykkään väreistä ja mallista - molemmat ovat todella kauniit.
  Jään odottelemaan postauksia kesästä ilman saarielämää.

  VastaaPoista
 11. Näköjään saareen menijöitä aina on. Kyllä tuo sinun huivi on kaunis. Kyllä meidän koiruklia ei voisi tommoseen koirapakkiin jättää. liian ahdas ja se itkisi(ulisisi) Siellä aivan tavattomasti.

  VastaaPoista
 12. Voi miten tuntuu haikealta katsella saaripattia ilman sua. ja vielä haikeammalta miettiä kesää ilman sun saaripostauksia. Miltähän susta ittesta tuntuukaan?
  Huivi on ihana. Tää sun blogi on ilman saaripostauksiakin inspiraation lähde. Just ku oon päättäny tehdä Peipposen ni nyt sä houkuttelet Dodolla...

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi.