perjantai 16. joulukuuta 2016

Baletissa, joulukortteja ja -koristeita


Torstaina vihdoin koitti odotettu ilta: Pähkinänsärkijä ja Hiirikuningas -baletti.  Tuosta linkistä voit katsoa kuvia ja pienen videonkin.
Oli hieno esitys ja kauniita pukuja, taitavia tanssijoita, upeita kulisseja ja nykytekniikalla toteutettua fantasiaa. Kannatti ostaa itselle hemmottelulahja. Suosittelen. Katsomossa oli myös paljon lapsia, pieniäkin, ja kaikki käyttäytyivät hienosti eikä mitään  häiriöitä heistä ollut. Paremmat vaatteetkin oli puettu, tytöillä ihania prinsessamekkoja yms.

x x x
Mä oon saanu hurjasti joulukortteja! Kiitos! Mä en ite tänä vuonna lähettänyt niin monelle korttia ku en saanu kesällä otettua omaa joulukorttikuvaa. Toivottavasti ensi jouluna voin sitt taas muistaa kaikki kivoja ihmisiä "tonttuja kesässä" -kuvalla.


Yllättävän monessa kortissa esiintyy kissa! Kortintekijät ovat ilmeisesti huomanneet, että myös kissa on arvostettu kaveri. Koira on pitkään saanut olla lemmikkien kunkku. Parin kortin mukana tuli tosi kivat ja tarpeelliset kissaheijastimet. Kiitos! Ovat jo käytössä ja pari vanhaa heijastinta on siirretty ostoskärryyn heijastamaan. Heijastin on erinomaisen tarpeellinen ja mä käytän niitä aina, ja montaa. Saappaanvarressakin on yksi sellaisella klipsillä kiinni.


Saapuneet joulukoristeet on jo päässeet kokoelmaani roikkumaan. Näitä on kiva katsella ja muistella milloin, keneltä ja minne ne ovat tulleet. Jokunen nimittäin tuli Espanjaan siellä joulua viettäessäni.


Jahas, juuri kolahti postiluukku. Kortteja tuli taas ja: Virkattu akryylilappu, jolla voi puhdistaa ja kirkastaa kaiken tarpeellisen, ilman pesuainetta. Kiitos tästä uutuudesta.

Monia muitakin koristeita on tallessa ja esillä mutta nämä on aina vaan kestosuosikit, taidokkaat ristipistelyt.


Ja nämä enkelit, joita tupsahteli parinakin vuonna, ja alkuun luulin niitä itsetehdyiksi kunnes salaisuus paljastui sattumalta: Tallinnassa eräässä kaupassa näitä oli myytävänä;)


Maija-systeriltä sain synttäripaketin, jossa on huomatkaa: Ruusuvettä! Siitä olin vihjaissut, että voisi espanjasta tuoda. Se on siellä edullista ja mun nuorekkaan ihon salaisuus on kevyt hieronta hunajalla saunan lämmössä ja sen jälkeen vilvoittava suihkaus ruusuvettä. Kesällä ruusuvedellä sipaistut kasvot ovat heleät kuin  .....  no joo, ehkä ei nyt ihan nuoren neidon.


Tämä kaveri tassuineen on aina tässä vieressä, ehkä se kohta osaa kirjoittaakin bloggaukset.


Mukavaa viikonvaihdetta kaikille!
KS

6 kommenttia:

 1. Hunajaa ja ruusuvettä. Kyllä niillä iho kaunistuu ja rypyt pysyy poissa.

  Ihana kissankäpälä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se vaan oli niin nätti ja söpö kun tossa pöydänreunalla roikuskeli, että oli pakko kuvata ja näyttää kaikelle kansalle kuin ihana tassu voikaan olla. Kyllä noilla tyynyillä hiljaa hiipii, jos tahtoo.

   Poista
 2. Oilt kyllä reilu, kun paljastit tuon kauneusvinkkisi! Ihanan vaaleanpunaiset anturat Uskolla! Ristipistoilut ovat todella taidokkaita, pullukka kissaheijastin on hauska.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei voi, eikä saa, noin luonnollista vinkkiä pitää itsellään. Ja se on nyt ihan vapaasti käytettävissä, sullakin kaikenlaisia maailmanneitoja siellä seikkailee niin niillekin tämmöstä maanläheistä hoitoa. Onko misseistä mitään kuulunut?
   Sulta saatu kissa heijastaa tosi hyvin, hyvää kangasta siinä.

   Poista
 3. Ihania nuo muistojen joulukoristeet. On siellä kasassa ainakin yksi synttärikortti näköjään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, kiitos, synttärikortteja taitaa olla parikin, tai semmosia yhditettyjä. Englannista mun pikkuserkulta tulee kortti Aina Just syndepäivänä. Se on ihmeellistä, että voi tuolleen joka vuosi onnistua. Varsinkin kun posti täällä on mitä on.

   Poista

Kiitos kommentistasi.