lauantai 17. joulukuuta 2016

Pari jouluikkunaa stadilta


Stockan jouluikkuna on aika tylsä ja yksinkertainen. Lapset tykkää tietysti mutta kyllä siinä on usein aikuinen viihtynyt ja löytänyt kivoja yksityiskohtia yms.
Eikä Stockalla ole enää edes Argos-hallissa ihanaa joulukoristeiden ja namien maailmaa. Hienoja Artekin yms. huonekaluja siellä oli. Koristeita 4. kerroksessa mutta ei mitään entiseen verrattuna. Noh, maailma muuttuu Eskosein, totesi jo A. Kivi muinoin.

Stockan Espan puoleisessa kulmassa on aika kiva seimi, tästä yksi pluspiste.


Fenno Optiikka Aleksilla on oikein kivat joulutalot molemmissa ikkunoissa. Täydet pisteet näistä. Lapset tykkäs, ja minäkin kun siellä on hiirillä joululahjavalvojaisissa kutimet kädessä! Ehkäpä optikon harrastus?


Tuomaanmarkkinoiden torikojut vaan on niiiiin tylsän näköiset Aleksin kadun puolelle, että . . . mä oon viime tai toissa vuona laittanut palautetta mutta näin sen kuuluu olla ja 'no can do'.

 

Karuselliin oli tosi pitkä jono vaunuikäisiä.


Viikon päästä on juhla jo ylimmillään tai joillain jo ohitsekin!
KS

Usko vahtii joulukoristelaatikkoa:)

7 kommenttia:

 1. Jouluikkunat ovat ihania - silloin kun niitä onnistuu jossain vielä näkemään!
  Kiertelin aiempina vuosina kaupungilla (Tampereella, siellä kun kävin töissä) ihan vaan ikkunoiota bongailemassa, joulushoppailu ei niinkään innostanut (paitsi joulukoristeosastot). Nyt työt ovat lähempänä, ja tästä kylästä löytyy (kuulemma) Suomem suurin jouluikkuna!! Sitä olen käynyt katsomassa jo monesti, mutta kamera ei ole osunut kertaakaan mukaan.

  VastaaPoista
 2. Tänä vuonna jäi jouluikkunoiden katsominen väliin, joten on ihan kiva nähdä niitä edes blogissa.

  VastaaPoista
 3. Kiitos jouluikkunoista, itseltä ne jäi tarkistamatta kun Tuomaanmarkkinoilla pikaisesti kävin. Voi tuota Uskoa, sehän ihan halaa tuota laatikkoa. Ota nyt äkkiä ne koristeet pois sieltä että poika pääsee leikkimään sillä.

  VastaaPoista
 4. Minusta Munkkiniemessä on rautakaupan ikkunassa kiva junarata ollut iät ja ajat. Stoccan ikkunaa vilkaisin tosi nopeasti, siinä oli niin paljon ihmisiä edessä, etten viitsinyt jäädä odottamaan vuoroani. Usko on ihana. Ihan kuin hän ajattelisi, että tämä on mun laatikko.

  VastaaPoista
 5. Argos-hallin joulumaailman puute oli kyllä pettymys, mutta oli siellä "joulupuodissa" jotain. Kuusi seisoo jo permannolla. Terkkuja Ukkiksesta!

  VastaaPoista
 6. Onpa upeita jouluikkunoita.
  Minä en ehtinyt Tuomaanmarkkinoille ollenkaan. Kaksi kertaa lähdin kotoa sinne, mutta aina tuli jotain muuta matkalla mieleen.

  VastaaPoista
 7. Mekin käytiin Tuomaan markkinoilla ja mä kyllä tykkäsin niistä kojuista, mutta hinnoista en. Niin kallista kaikki että ostamatta jäi. Karjalanpiirakat oli ainoa ostokseni. Bockin talosta pari vyyhtiä lankaa. No oli ihan kiva katsellakin.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi.