torstai 15. joulukuuta 2016

Tapahtumia Stadilla


Keskiviikkona puolenpäivän aikaan mulla oli Riikan kanssa tapaaminen Sanomatalolla. Siellähän oli Kaikki muutkin;)
Sattui olemaan Emma Gaalan pressitilaisuus.


Seuraavaksi Kamppiin, treffit Marian kanssa Kaakaopuussa. Pikkusen herkuteltiin.


Sitt pikaisesti käytiin FiinaNeuleessa ku Maria tarvitsi alpakkaista sukkalankaa.
Siitä spåralla Hagikseen ja tutustumaan Vihreän Vyyhdin uuteen omistajaan. Hanna jatkaa pääosin samalla konseptilla kuin Lea. OnLine -langat ovat siis edelleen saatavilla. Tietysti uuttakin tulee koreihin kunhan kaikki lähtee rullaamaan. Vihreän Vyyhdin tuttu nettikauppa aukeaa aivan lähipäivinä ja ensi vuoden kurssisuunnitelmat ovat jo hyvällä mallilla. VV:n FB-sivu.

Onnea ja menestystä Hannalle!

Vielä piipahdettiin hallissa, ai ai mitä herkkuja mutta piti vain silmillä syödä kun aiemmat herkut vielä pullottivat masussa.

KS

5 kommenttia:

 1. Niinkuin olen aina sanonut,sielläpäin tapahtumia riittää,on täälläkinpäin näin joulun alla. Seinäjoella ois joulumarkkinat,mutta en viitsi sinne tungokseen lähteä. Mulle tulee illalla vauva 2kk hoitoon,oi että:) Sitäpaitsi nyt on pesuhoneen siivous kesken. Se onkin ainoa paikka minkä meinaan kunnolla jouluksi siivota,joten Intsu hus,hus, pois koneen ääreltä!

  VastaaPoista
 2. Taas on ollu menoa ja meininkiä! Ihana kuullaa, että VV jatkuu :)!! T: Vee

  VastaaPoista
 3. Kaakaopuun herkut näyttää niin namilta...

  Vai on pukki jo liikkunut hallissa. Aika pieneltä lahjalaukku näyttää, vai onko pukki vasta menossa joululahjaostoksille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi pukki oli maanataina Kiseleffin talossa tavattu, TUomaanmarkkinoilla majaansa piteli. Taitaa tuo olla vain nykypukin läppärilaukku tms.

   Poista
 4. Hei vaan!

  Kiitos kommentista!!! Nykyään en juuri blogeja lue, enkä omaa päivitä. Koko syksy on ollut ihan kiirettä, sukkia tilataan niin, etten ehtisi oikeassa työssä käymäänkään. Kivahan se on sukkia neuloa ja ihmisiä ilahduttaa. Olenkin nyt tehnyt etukäteen uudenvuodenlupauksen, kunhan muutamat lasten sukat ja vävylle sukat on tehty, laitan lapun luukulle ”lomalla”. Tosin en taida enää muuta osata neuloakaan kun sukkia, hetken tauko olisi kiva sukista kuitenkin pitää.

  Blogit multa jää nykyään lukematta, sun juttusi sentään silloin tällöin käyn katsomassa. Sun aktiivisuus on ihailtavaa, kaupungissa ei montaa tapahtumaa ole, jossa et ehtisi käymään. Päästään muutkin siivellä tutustumaan erilaisiin tapahtumiin.

  Kiitos kortista! Hyvää ja lämmintä joulua!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi.