perjantai 30. joulukuuta 2016

Joulun jälkeen


Pidempään blogia seuranneet ehkä muistavat, että marsipaanipossut kuuluvat mun jouluun. Ville soitti ja ihmetteli oonko elossa kun ei oo lahjakuvia blogiin tullut (siis possuja;)). Joo, olenhan mä. Olin jo varautunut, että näitä possuja ei ehkä tänä vuonna tulekaan koska Fazer ei ole tämmöisiä nyt tehnyt. Ihan oli surkea niiden jouluvalikoima. Noh, joku kuitenkin on perinteiset possut muovaillut. Mä sain niitä ja muut on jo syöty paitsi tuo suurin, joka joutuu muodostaan luopumaan huomenna englantilaisen ruusulimonadin keralla.


Tämä pakkaus oli kaunis . . . .


. . .  ja maistuis varmaan monellekin:)


Nämä olivat hyviä mutta sen verran kookkaita, että kerralla en suuhun laittanut vaan haukkasin paloja ja oikein maistelin ja herkuttelin.
Ja tässä kohdassa tuli tarve keksiä uusi ehkä "turhake" = konvehtipihdit! Siis jokin sokeripihdeistä kehitetty versio. Siinä olisi ne pihdit konvehdin pitämistä varten, ettei suklaa sula ja sotke sormia. Ja sitten siinä olisi taso, jolle konvehdin voisi sievästi laskea kun sitä on haukattu, ei siis tarvitsi koko herkuttelun ajan puristaa pihtejä. Sokeripihdit ja minikakkulapio yhdistelmä.
Tämähän on siis ensi joulun myyntihitti! Ehkä tyyliin: Osta viisi rasiaa, saat konvehtipihdit kaupan päälle!

Jep, suklaata sain tooosi paljon, onneksi Susi muisti, että tykkään myös marmeladista! Tuli vähän vaihtelua makuvalikoimaan.


Villen kanssa kahdestaan aattoa oltiin. Sai poikakin muutaman paketin, käytännöllisiä kaikki. Veikkauksen arpapaketissa Ei ollut voittoarpaa. Ja yksi iso-iso pakettikin oli tupsahtanut. Siitä on toivottavasti iloa moneksi vuodeksi (monitori 27").


Uskolle joulussa oli mieluisinta, ja näin jälkipäivinäkin, juuttinen lahjapussi. Sen päällä ja alla on maattu ja nukuttu.


Lahjakääreessä oli koiran! pekonipäällysteinen puruluu. Tuoksui niin hyvälle, että paperi aukesi pikavauhtia. Pureskelusta ei sitt oo havaintoa.
Saapuneet postikortit Usko nuuski tarkasti, niissä oli varmasti kamuilta viestejä, joita mä en osannut välitää, kirjoitetut terveiset kyllä huolella kerroin kissalle.


Huomenna, lauantaina, on sitt ainakin stadissa isot bailut, koko päivälle on ohjelmaa kaikenikäisille. En vielä oo päättänyt meenkö vaiko en. Ehkä siellä on yksin tylsää.

Radio ei enää soita joululauluja, ja tätä ihanaa Lehmän Joulua en kuullut aparaatista kertaakaan mutta netistä oon sitä soittanut, en vaan kyllästy.

9 kommenttia:

 1. Possut ovat söpöjä ja ruusulimonadi kuulostaa mielenkiintoiselta 😊

  VastaaPoista
 2. Ihania suklaita;) Lehmän joulu on ihana joululaulu. En myös kuullut kertaakaan, piti turvautua youtubeen. Toinen lempijoululauluni on Juicen Sika, sen kuulin kaksi kertaa. Hyvää uutta vuotta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, SIka on kans yks parhaita, mäkin kuulin pari kertaa sen.
   Oiken hyvää uutta vuotta Sinulle!

   Poista
 3. Lehmän laulua en ole koskaan kuullut ja nytkin tuli vain vihreä ruutu. :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noh voi hemmetti. Kirjota sitt hakusana Lehmän joulu, niin kyll google vie sutt sinne nanosekunnissa.

   Poista
  2. Ei auta. Vihreä ruutu vaan eikä ääntä.
   Mutta kuuntelinpa tabletilta, niin onnistui.

   Poista
 4. Voi miten söpöt possut oot sit kuitenkin löytänyt. Varmasti ovat maistuneet. Kuten muutkin herkut.

  Kyl sä nyt keksit hyvän idiksen! Toi suklaapidike ois ihan mahti apuväline. Tylsää kun suklaassa on kaikki paikat kun vähänkin pienemmillä haukuilla sen syömisessä etenee.
  Jos joku ton idiksen nyt nappaa niin pidä kiinni keksijän oikeuksistasi :)

  Ihana toi Usko joulukassissa. Just tollaset paikat on kissojen lemppareita. Jouluna Kekekin piiloutui vieraan reppuun :D

  Hyvää uutta vuotta teille Uskon kanssa <3

  VastaaPoista
 5. Hyvää uutta vuotta siulle! Kiitokset tästäkin vuodesta blogissasi. Ensin luetaan siun blogi ja sitt katsotaan onko blogilistallasi olevat kissablogit päivittyneet, monta ihanaa kissablogia on siun blogin kautta löytynyt. Toivottavasti ensi vuonnakin jaksat ja viitsit tehdä hyviä postauksia : )

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi.