perjantai 9. joulukuuta 2016

Jouluisia kuvia






Itsenäisyyspäivän juhlia katsoessa herkuttelin Chjokon  Kruununhaassa käsintehdyillä  konvehdeilla, joita ostin ihan tätä varten. Maija-systeriltä sain "hemmottelurahan" niin kyllä sille heti käyttökohteita löytyi. KIITOS<3


Keskiviikkona olin piiitkästä aikaa neuletapaamisessa. Perobassa oli Lanitium ex machina ja KVG värjärit lankoineen. Ihania ja kauniita lankoja koreittain. Ostin KVG:tä vyyhdin josta tulee joko vain rannekkeet tai sitten sormikkaat. Langassa on hyvä jämäkkä kaapeli-kertaus, joka on kyll sormikkaisiin erinomainen.


Sarille lupasin neuloa huivin kunhan antaa lankansa mulle. Puffalan Säihkyä värissä Luoto ja mallina Heidin Alanderin Peipponen. On jo hyvällä alulla:





Perjantaina Susi tuli lounaskaffelle. Tosi, tosi kiva juttu kun pitkän matkan halusi ajaa seurakseni tullakseen. Virkkausongelmaansa en kyll osannut ratkaisua keksiä.



Postin pakettikortti tipahti luukusta ja heti-heti se oli haettava. Oi oi! Terhiltä sain ihanat, kauniit ja uniikit itsetekemänsä tuikkukipot. KIITOS kiitos!


Ja vielä tällainen pieni söpöläinen enkeli oli lennähtänyt pakettiin.





Samalla postireissulla ostin marraskaktuksen. Mulla on näitä ollut mutta jokunen vuosi sitten ne kuolivat. Uudesta olen haaveillut mutta kun ei ne tänne itsekseen kulkeudu niin ...


Jouluverhotkin jo laitoin. Viime vuonna nämä ostin, aiemmin en ole verhoja vaihtanut. Toisella puolella on edelleen Helsinki-verho, ei sitä nyt koko mitalta ja kaikkea kannata vaihtaa;)
KS

15 kommenttia:

  1. Kiva, että paketti saapui jo perille.
    Sinullahan kukkii kohta myös amaryllis komean varren päässä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, amaryllis pikkuhiljaa aukaisee kukkiaan, tässä on neljä. Mä tykkään tästä, punaisen ostan sitt jouluksi. Valkoiset liljat oli just ennen tätä ja ne oli aivan mahtavat, kaksi oksaa oli niin että huumaavaa tuoksua riitti koko pariksi viikoksi kun ne vuorotelle aukeilivat.

      Poista
  2. Minullekkin tuli Terhiltä pakettikortti ja maanantaina meinaan sen hakea postista:) Mä kyllä säästän sen jouluaattoon,sen avaamisen. Minäkin taidan ostaa itselleni joulukaktuksen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä en vaan malttanut säästää. Olin utelias että oliskos, olikos . . . ja olihan ne.

      Poista
  3. Kaunis parvekekoristelu ja namin näköistä suklaata.

    VastaaPoista
  4. Ihana tuo partsikuva. Miulla on vielä juhlat katsomatta, kohta aloitan. Pidän marraskaktusta pensasaidan sisällä ilman hoitoa toukokuusta pakkasiin. Kun ottaa sisään, alkaa valtava kukinta. Kaktuksesta on vaan tullut turhan kookas.

    VastaaPoista
  5. Voi miten sinulla on siellä jouluinen tunnelma! Minä vasta vilkuilin joulukoristeita ja huomasin sinulta saadun kauniin tähden kaipaavan tärkkäystä. Toivottavasti osaan ja onnistun, ettei tarvitse tuoda sinulle tärkättäväksi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vähän kosteutta ja nurjalta puolelta silittää niin kyllä se siitä tokenee ilman tärkkiäkin. Ite käytän nykyään semmosta silitysapu-spray juttua. Pieniä tähtiä oon kovettanu sokerivedellä.

      Poista
  6. Kivan tunnelmallisia kuvia. Kyllä se virkkaus nyt taitaa lopultakin onnistua, sama tappeluhan se oli sen mekonkin kanssa, huh. Jouluksi ei varmaankaan ehdi, mutta jospa ensi jouluksi, olis sit ehkä ajoissa valmis ;D Kiitos tarjoiluista, ei ollut ihan äkkiä nälkä :D

    VastaaPoista
  7. Mitenkähän nyt kommentointi onnistuu kun aiemmat kommentit on hävinneet jonnekin.

    Kiva jouluverho ja kaunis parvekekoristelu.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Roskapostistiin oli mennyt. Mä oon nyt klikannu siellä, että Ei roskapostia. TOivotaan, että tästedes tulevat tänne perille.

      Poista
  8. Mikä ihana yllätys minnuu odotti eilen töistä kotiin tultuani! Tuhannet kiitokset kauniista yllätyksestä. Liina on todella kaunis ja niin jouluinen. Kiitos!

    VastaaPoista
  9. Hyvää syntymäpäivää Kristiina!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Ainakin oli hyvää kaakaota, kakkua ja suklaakonvehteja kun Marian kanssa Kaakaopuussa nautittiin päivällä. Namskis. Ja uusi Vihreän Vyyhdin omistaja käytiin moikkaamassa.

      Poista

Kiitos kommentistasi.