torstai 20. huhtikuuta 2017

Vielä seittihuivi ja sitä sun tätä

Uusi väri kukissa
 
Kuulemma isosysteri PIKO lukee blogia. Täss on nyt tämmönen ehdotus, että ku tarjoat synttäriborgat ja baakelsin stadilla - Ekberg, Fazu, Strindberg, Kappeli tai muussa vastaavassa mukavassa paikassa - niin saat vaihtarina tämmösen hienon huivin. Jos siis haluat. Ja kiireiltäs ehdit.

Alunperin kun tälla tummalla värillä aloin huiveje tekemään niin mielessä oli just Piko systeri, ja sen synttärit huhtikuussa,  sopis sen ponnarin väreihin (vaalea jossa on mustaksi värjätty häntäpää).

Tämä on kaksi kokoa suurempi kuin edellinen Frozen river.


Lanka: Lankamaailma, Schoppel Laceball, 800 m/ 100 g, 75% superwash villa 25% polyamid. Väri 1508 Schatten, kulutus 37 grammaa
Puikko: HiyaHiya-pyörö 4.0 mm
Koko: Siipiväli 145 cm, korkeus 63 cm, siis reilu 10 cm suurempi suuntaansa kuin edellinen
Malli: Heidi Alander Frozen rive

Ehkä just just näkyy, että päällä oleva tumempi huivi on pienempi kuin tämä uusi enemmän harmaa alla oleva.


 


PIKO siis saa valita jommankumman noista Frozen rivereistä tai tän Leijan.


Tarkemmat tiedot huiveista tässä postauksessa.

X X X

Pääsiäiseksi olin neulonut kaksi pientä liinaa, vaikkapa vaasin alla pidettäväksi. Neuleystäville ne annoin, kuin myös keltaisia kirjanmerkkejä jotka jäi kuvaamatta.


X X X

Itäväylän vieressä oli iso voimajohtotyömaa. Kuten yleensä niin nytkin otin siitä kuvia. Mutta mutta, mä en älynnyt niitä Metro-lehteen lähettää, tyhmä tyhmä! Tänään lehdessä oli lukijan lähettämä kuva ja 20.00 euroa palkkiota saanut. Noh, aina ei voi voittaa, edes euromiljoonia;)


X X X

Uskon uusi lelu oli tosi kiva, siis alkuun mutta ei enää.


X X X


Kaalilaatikon jo mainitsinkin mutta olihan siitä kuvakin kun mä sitä vähän pääsiäisen keltaiseksi värjäsin kurkkumalla. Lehdessä oli juttua mitä kaikkea ihmiset varastaa ja yhdessä kaupassa oli maustehyllyssä lappu: "Kurkkumapurkit on siirretty palvelutiskille". Sillä tavalla.


Kukkia on oikeastikin kahdessa vaasissa, en oo vaan vaihtanut paikkaa kuvaa varten.
KS

13 kommenttia:

 1. Ihana synttärilahja siskollesi! Mielettömän kaunis huivi ja hienot kuvat. Meillä on vielä Pääsiäisliina pöydässä, sinun tekemä ja melkein samanlainen. Nyt se on kevätliina. Menikö Uskon lelu rikki vai kiinnostus lopahti?

  VastaaPoista
 2. Kiitos. Uskolta kiinnostus lopahti, ehkä eläinkaupan tuoksu häipyi, nämä on mystisiä asioita miten eläin jostain tykkää tai ei.

  VastaaPoista
 3. Taas ihana huivi! Sinulla niitä syntyy nyt solkenaan. Ja sukkiakin olet ehtinyt tekemään. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nämä huivit tulee aika nopsaan. Ja sukat on valmistuneet pikkuhiljaa, tulivat nyt vaan kerralla esille tänne.
   Toisaalta, huomaan kyllä että kutomisnopeus on ehkä hieman parantunut, en kyllä mitään nopeusennätyksiä yritä rikkoa mutta puikko kulkee hyvin.

   Poista
 4. Ihanat huivit taas. Jospa tuo jäätynyt joki olis seuraava, koska rumapeippo tuli valmiiksi torstaina novellikoukussa.
  Kurkumaa nyt popsimaan kaikissa sapuskoissa! Ell määräsi Tassulle lisäravinnetta, jossa kurkumaa. Kuulemma luonnon oma antioksidantti, joka suojaa elimistöä vapaiden radikaalien hajottavalta vaikutukselta... Uskolla näyttää olevan vauhti päällä, joten sillä ei vielä vanhuusvaivoja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti kurkkuma infosta, mä oon käyttänyt sitä aina mutten oo tienny ett se on noin terveellistä ja hienoa.

   Poista
 5. Kauniita huiveja. Tuolla Frozen River-mallilla olen tehnyt myös.

  VastaaPoista
 6. Kaunista pitsiä taitavasti tehtynä.

  VastaaPoista
 7. Pikolle synttärionnittelut Eiveren kurssin huonekaverilta ;) silloin jo seurasin blogiasi K. Luin iltasella siellä SK-lehteä ja Piko hoksasi, että luenkin juttua hänen siskostaam, eli sinusta ja jostain palkinnosta jonka olit saanut :) t, Anne, Hrö

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kerron terveiset, tapaan Pikon keskiviikkona, huivien merkeissä. Muistan tästä asiasta olleen puhe, ja taisit joskus aiemminkin täällä kommentoida.

   Poista

Kiitos kommentistasi.