perjantai 28. huhtikuuta 2017

Shoppailua etelässä, keskustassa ja idässä


Maanantaina etelässä Tallinnan Raatihuoneentorilla oli näin aurinkoista. Kaunis päivä, voikukkiakin nähtiin. Noh, kuulemma kaamea räntäsadekin oli ollut mutta me oltiin Virpin kanssa juuri silloin sisätiloissa; Karnaluksissa. Kyllä siellä on nyt mukava rauhassa katsella kaikkia tuotteita kun ei ole niin turkasen ahdasta kuin ennen. Molemmat löysimme mitä tulimme ostamaan, ja tietysti vähän ekstraakin aina tarttuu mukaan.

Elina oli pyytänyt tuomaan pitsin pingotusraudat, ja kun niitä sattui kaksi pakkausta olemaan niin ostin itsellenikin.


Nyt vihdoin sain Daphne-lankaa jossa on sopiva väriliuku huiveihin, joita nyt olen innostunut tekemään. Värejä oli vain kolme, eikä lankaakaan ollut kuin neljä kerää, mutta mulle riitti kolme. Punakirjavan huivin aloitin jo paluumatkalla;) Marialle toin sukkalankoja.


Puolipellavakangasta kukkakuosissa ja toistakin mutta sitä en näytä vielä, kukkasilityskuvioita farkkuihin, nuppineuloja ja puikonpäitä sekä kanttinauhaa joka maksoi peräti 25 centtiä!!


Ja sitt ihan vaan 'ku on niin kiva' KnitPro käsityöohjeteline, siis magneetilla toimiva.


Lankojen pakkaamista varten mulla oli vacuumipussi mukana. Kotona sen tyhjennettyä Usko heti tunki itsensä siihen. Se tykkää muovipusseihin mennä, huolellinen pitää olla jos tämmösiä sattuu olemaan esillä.


Perjantaina oltiin Marian kanssa stadilla, keskustassa. Ensin käytiin Snurressa. Ai ai, sinne on tullut ihanan pehmoisia lankoja African Expressions Soul, mm. käsinvärjättyä sukkalankaa.
Mä ostin nyt vain kerän Arwettaa kämmekkäisiin (Fudge kioskia Kampin keskuksessa on en pysty ohittamaan).


Sitt käytiin teellä Ouncessa, jossa myös neulottiin vähän aikaa. Ohimennessä katsottiin Helkatin kissoja ikkunan takaa.


Sitt hurautettiin metrolla itään, Prismasta ensin katsottiin hinta ja siirryttiin XXL-kauppaan jossa hinta oli viisi euroa edullisempi. Ostin riippumaton. Sehän on paljon kevyempi yösija kannettavaksi kuin teltta. Puuhun kiinnityshihnat piti mennä ostamaan Partioaitasta.


Kiitos Virpille tosi kivasta matkaseurasta ja päivästä.
Kiitos Marialle mukavasta iltapäivästä, tee- ja shoppailuseurasta.
KS

5 kommenttia:

 1. Ihania ostoksia Karnaluksista! Pääsisinpä taas käymään Tallinnassa, en olekaan käynyt siellä moneen vuoteen.

  VastaaPoista
 2. Hah, selvispä miksi et ollut tavattavissa maanantaina Kampissa, nainen on ollut ulkomailla. Noi huivivempaimet on varmaan kätevät, pistänpä omaan ostoslistaani tulevaa matkaa varten (milloinkahan). Kiva viikko sulla ollut. Mukavaa vappua sinulle ja Usko-herralle!

  VastaaPoista
 3. Oih miten ihana ja vaihteleva viikko.

  VastaaPoista
 4. Karnaluksiin tarvitsisi päästä, mutta ensin pitää saada kunto kohdalleen.

  VastaaPoista
 5. Karnaluksiin tarvitsisi päästä, mutta ensin pitää saada kunto kohdalleen.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi.