maanantai 1. toukokuuta 2017

Työn päivän töitä


Uuden tuulipuvun takki on kirkas aniliininpunainen. Siispä kudoin siihen sopivat kämmekkäät.

Lanka: Filolana Arwetta Classic, 35 grammaa
Puikot: HiyaHiya terässukkikset
Malli: sileätä neuletta, ranne kaksinkertainen hiirehammas käänteellä, intialainen peukalo, i-cord päättelyt.

Netissä jo aikaa sitten oli esillä juttu, jossa kissa menee lattialle laitettuu ruutuun. Nyt vihdoin laitoin maalarinteippiä mattoon sillä aikaa kun kissa loikoili saunassa. Noh, se näki tuon ja meni siihen heti. Kerran, mutta ei ole enää kiinnostanut.Joku oli hammasharjalla harjannu kissaa. Nyt ku vaihdoin harjan niin kokeilin sitäkin. Ou jee, Usko kehrää niin kivasti ku pään ja korvan seutuja hammasharjalla silittää. Kait se sitten on niinkuin kissankieli.
Kaikkea tulee tylsistyneenä kokeiltua.

Se varsinainen työn päivän työ oli parvekelasien pesu ja kissaverkon viritys. Toivon, että Usko uskoo, että jos se rupee lasien raoista tirppejä jahtaamaan niin sille tulee ulkonaliikkumiskielto. Meinaan että jos se verkko ei sitt pidäkään . . . On se tähän asti ollu ihan kissanpitävä.
KS

9 kommenttia:

 1. Ihanan pirteät kämmekkäät! Tosi hyvä väriyhdistelmä. Tykkään! :)

  VastaaPoista
 2. Hyvän väriset kämmekkäät :)

  VastaaPoista
 3. Tosi kivat kämmekkäät. Toivottavasti Usko tietää rajansa.

  VastaaPoista
 4. Kiva väri sekä takissa että kämmekkäissä. Itsellänikin on tuulipuvun/sadetakki samaa sävyä. Sormikkaita varten on varattu Sisua kerä samaa pirteää väriä. Ihmettelen vaan miksei se kerä neuloudu vaikka taitaa jo vuoden olla odotellut ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla yks pusero tuossa korissa edistyy joskus rivin tai kaksi, saisi kyllä ihan itsekseen neuloutua se, miten se vaan ei ota valmistuakseen.

   Poista
 5. Makeen väriset! Aina kun mä käyn täällä ni muistan mitä kaikkea pitikään kokeilla... Niinkuin tuo intialanen kiila. Ja se teippijuttu. Tosin lattialle lojumaan unohtunut muovikassi tai sängyn päällä oleva tietsikkalaukku ajaa saman asian. Mut teeppä kissalle peti. Ei kelpaa ei. Hammasharjajuttu en ollu kuullutkaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Uskolla on kaupan paperi lattialla ja sen päällä se tykkää olla. Petiä ei ole laisinkaan.

   Poista
 6. Söpöt kämmekkäät! Meillä toinen kissoista menee aina istumaan pölyimurin letkukiemuran sisälle. Enpä tiedä mikä siinää niin viehättää : )

  VastaaPoista
 7. Kauniit kämmekkäät. Tuo lattialla oleva ruutu oli hauska =)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi.