lauantai 20. toukokuuta 2017

Paljon mahtui tähän päivään


Bloggaribrunssille osallistui parisenkymmentä bloggaria joiden blogien sisällöt ovat todella monipuoliset; virkkauksesta life styleen ja kaikkea siltä väliltä.


 Vaikuttava rivistö Goodie Bageja oli jo ovella vastassa.


Cobblerina, tekee käsin kengät ja laukut. Hänen korutelineestä saimme valita korvikset tai riipuksen. Pienet laukut oli herrrkullisen söpöjä, mieli tekis . . .

 

Myös IHANA-lehden toimisto on Wetterhoffin Talossa. Työpajassa sai tehdä origami-korvikset, joihin kaunista paperia on lehden liitteenä.


Pikkusitomo Kirjanen, kauniita sidontoja. Päivi piti työpajaa, jossa kalligrafialla koristeltiin pussukkareppu, jonka saimme Leo Belik' iltä. Pussukkaan sai myös ommella farkkukankaasta stanssattuja kuvioita.


Tietysti esiteltiin myös Wetterhoffin omat langat ja uutuudet, mm. jakkia ja kamelia. Saimme näistä lankakartat, joista on kiva kotona suunnitella tarvitsevana sitä ja tätä lankaa, ehdottomasti;)


Korttien Talo ei ollut paikalla mutta oli runsaskätisesti täyttänyt Goodie-bagia, kaunis muistikirja ja kiva pahvinen Sibelius-viuhka (josta ei kuvaa).


Koruverstas Klovassa sai tehdä hopealangasta sormuksen tai langanohjaimen. Mä jätin tämän väliin kun ei kumpaisellekaan tuottelle ole käyttöä.


Niittyvilla, vanhojen tekstiilien aarreaitalta saimme kivan setin pitsiä ja nauhaa, jolla voi vaikka jatkaa pussukan koristelua.
Kotikki'n Tarja Lindfors esitteli kutomiaan kankaita, joista on tehnyt mm. kirjankansia.
Hämeenlinnan kaupungin kassissa oli kartta, parkkikiekko, tapahtumakalenteri ja Söpö pieni Nalle:)


Tämä oli kiva tapahtuma. Kiitos Wetterhoffin Talolle ja kaikille toimijoille, joista varmasti joku unohtui mainita. Kiitos Tuulalle seurasta.

Blogeissa Villasukkavuosi ,   Sukkelat  puikotMehukekkeritHupsistarallaaNäppituntuma, Täti PunainenMansikkatilan mailla, Ristiin rastiin, Kotonasi, Jotain uutta, vanhaa, käsinteyhtyä ja kaunista, on toisenlainen kuvaelma tapahtumasta.
Mukana myös mm. : punnos-sidos-silmukka, unelmien silmukat, villa valko, talossa no 23,  pehmeitä paketteja, lankaa mutkalle, susien lampaat, venlan maailma, prinsessajuttu, ripaus tunnelmaa, peace&style,
x x x

Menomatkalla junassa kudoin huivia puolitoista kerrosta josta jouduin purkamaan eli peruuttamaan noin kerroksen verran. Kotimatkalla työ jo sujui ja valmista tuli neljä kerrosta.
Asemalta suihkaisin spåralla Kaivariin. Siellä on Hevoset Kaivarissa tapahtuma, vielä sunnuntainakin ehtii. Ja kylläpäs siellä oli porukkaa! Ja myyntikojuja ihan valtavasti. Hieno tapahtuma ja hyvä kun puisto on käytössä. Keppareillekin oli oma alue ja rata.


Vapon pelleteillä lämmitetyssä pienessä pizzauunissa paistui erinomaisen hyvää pitsaa.


Tämän sammakon näköisen pahkan olen aiemminkin kuvannut ja näyttänyt, mutta se taitaa olla linssilude kun taas tuli kuvattua.


Senaatintorillakin oli täysi kattaus: portaiden täydeltä kuorolaulua ja hetken päästä jääkiekkoa jättiscreeniltä.


Ravintolapäivän kotikokit täyttivät Espanpuiston, ja olihan niitä tietysti muuallakin.


Tämä se vasta idea olikin: Lämmitettyä lakua! Vaahtokarkin ja jonkin kastikkeen kera. Tästä tuli hyvä tuoksu joka tuntui tutulta, aikojen takaa. Ja tulihan se muistista esiin: Rööperissä tuoksui tällaiselle silloin kun siellä vielä oli Fazerin karkkitehdas. Ah, miten ihana tuoksumuisto.


Jalat jo väsyivät ja nälkäkin tuli. Espalla oli monessa kojussa Falafelia, wingsejä yms. joita ei tehnyt mieli syödä.
Kiva päivä mutta aina ei ole ollut kivaa, siitä muistona Hämeenlinnan aseman seinässä reliefi:

8 kommenttia:

 1. Sinulla on ollut mielenkiintoinen päivä!

  VastaaPoista
 2. On teillä ollut kiva päivä Wetterhoffilla ja sitten se on vielä sinulla jatkunut Stadissa. Meillä oli myös upea kuoroviikonloppu. Toivottavasti nähdään toisella kertaa...

  VastaaPoista
 3. Tulin vastavierailulle. Ona sinullakin ollut menevä viikonloppu.

  VastaaPoista
 4. Näyttää tosi kivalta tapahtumalta. Ja hepat ovat aina upeita.

  VastaaPoista
 5. Sulla on ollut tosiaan aamusta iltaan vipinää koko päivän :) Oli tosin mullakin vaikkakin kaikki tapahtui Hämeenlinnassa, heh. Saas nähdä koska mä ehdin blogata...ehkä jo piankin ;)

  VastaaPoista
 6. Oli kyllä kiva päivä ja hauska käydä kurkkimassa näitä postauksia. Ja hauskaa sekin, että työpaja, jonka sinä jätit väliin, oli itselleni se ainut, johon osallistuin :).

  Lauantaista jäi taas pitkäksi aikaa hyvä mieli. (justiin oman tekstini kirjoittelin).

  Mukavaa kevättä!

  VastaaPoista
 7. Hei, mää olin noilla kirkon portailla laulamassa Messias-oratoriota lauantai-iltana! :)

  VastaaPoista
 8. Hämeenlinnassa on ollutkin monenlaista nähtävää ja koettavaa.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi.