lauantai 13. toukokuuta 2017

Kevätpäivä riippumatossa

Sepelkyyhky

Pari viikkoa sitten ostin itselleni uuden majoitteen kun telttaa ei enää ole. Tänään mentiin päiväretkelle Marian kanssa. Ja kyllä oli tosi kiva päivä! Aika hupeni niin ettei huomattukkaan. Yhdentoista aikaan oltiin perillä Tullisaaren kallioilla ja vasta kolmelta selvisi, että oli jo iltapäivä! Viiden aikaan sitt laitettiin riipparit pussiin ja suunnattiin kotiinpäin. Onneksi oltiin laitettu naamoihin aurinkorasvaa heti alussa, saatiin nauttia auringosta koko päivä.

Maria kokeneena riippujana näytti miten ripustus sujuu parhaiten, mille korkeudella jne.


Retken primus motorina Maria oli pakannut meille myös lounaan, valmiina annoksina. Namskis, ja mansikat jälkkäriksi! Huom: cokis ja Fazun sininen <3 Noh, mulla oli  rabarberipiiraat kahvin ja teen kanssa nautittaviksi. Kyllä retkellä kaikki maistuu ja tulee syötyä, ei tarvinnu kotiin mitään kantaa, paitsi tietysti roskat.Joku on nuotiota pitänyt kallionkolossa. Mua sitt suututtaa nämä kalliontuhoojat. Paljon se kallio kestää, ja on kestänyt, mutta nuotion kuumuus on sille liikaa. Arrgh.


Korkealta kalliolta oli hyvä näkymät stadiin. Kas tässä on Tuomiokirkko saanut kupoliinsa jatkopalan;)(=Salmisaaren voimalan piippu), vasemalla kuusen lomassa on hotelli Torni.


Tässä näkyy Kallionkirkko, Stadionin torni, Hanasaaren voimala ja Linnanmäen  Panoraama-torni.


Lahden vastarannalla on mun koti.


KIITOS Maria! Tämä oli oikein antoisa ja kiva päivä.
Kuultiin käen kukkuvan, nähtiin kaksi sisiliskoa, pääskysiä, sepelkyyhky, hömötiaisia, tiiroja ja lokkeja, kauniita vaaleanpunertavia valkovuokkoja ja "keväinen virna".

4 kommenttia:

 1. Näyttääpä teillä niin kesäiseltä siellä! Ja noin ihanalla retkelläkin olitte. :) Ei täällä voi edes ajatella moista, on ollut niin koleaa ja kamalan kylmä tuuli lisäksi. Tänään on satanut koko päivän luntakin. En muista tällaista äitienpäivää, mutta olen itseäni lohduttanut sanonnalla "uusi loumion vanhan surma". Jospatämä nyt satanut lumi vie mennessään noita kasanpohjia, joita oli ennestään jäljellä.

  VastaaPoista
 2. Teillä on ollut ihana retki! Tuollainen riippukeinu olisi kyllä hyvä olla olemassa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep,tää on mukava, kevyt kuljettaa ja näppärä virittää puuhun.

   Poista
 3. Tuollaisen voisi virittää omalle pihalle myös :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi.