sunnuntai 20. toukokuuta 2018

Kesä ja kukkia


Kesäkukkia oon terassille hankkinut, siellähän on jo laatikossa amppeleissa orvokkeja.

Koska en haluamiani heinäkasveja voi hankkia niin tällainen tekoheinä on koristeena, vaikka kyllähän tämänkin Usko maistelee joka päivä.


Äitienpäivänä Ville perheineen kävi ja sain kukan sydänastiassa. Lapset olivat piirtäneet itsensä ja mansikan. Tämä onkin eka saamani tällainen lasten piirtämä äiteinpäiväkuva. Ihan kiva ajatus, että sanovat mummoksi, ehkä en kuitenkaan tykkää olla mummo kun en oikeasti ole. Tätä täytyy oikeasti miettiä.Eilen oli Roihuvuoren Kirsikkapuistossa Hanami-juhla. Todella paljon oli porukkaa liikkeellä, kauniita asuja ja herkullisia piknik-kattauksia.


Mä en kyllä enää ikinä mene mihinkään tuollaiseen yleisötapahtumapaikkaan. Mä tunnen noissa itseni niin yksinäiseksi, että ihan melkein sattuu. Tuossakin nurtsilla olis ollu kiva olla kaveriporukalla herkuttelemassa.
Stadissa oli eilen ollut vaikka mitä kivoja tapahtumia mutta . . . 

Ennen oli nyyttäreitä, kesäkauden avajaisia ynnä muita pikku juhlia arjen keskellä mutta nyt ei mitään. Sukukin on niin vanhaa ettei ole valmistujaisia tms. Ja kun koulut päättyy niin kaikki muukin päättyy, mulla esim. vesijumppa ja Asukastalon tapahtumat. MItä iloa on kesästä jos ei ole mitään mistä iloita ja nauttia toisten kanssa?

Eikä ollut "heilaa helluntaina niin tuskin niitä on jonoksi juhannuksenakaan".

Mä oon nyt niin väsynyt mutta kaiketi tämä tästä taas. Ostin itselleni iloksi pionin. Eiköhän tuo kohta aukea ja anna hienon tuoksunsa tulvahtaa huoneeseeni.

KS

4 kommenttia:

 1. Kauniita kukkia sisällä ja ulkona. Piristyppä ystäväiseni. Retkemme "kaakon kulmille" 29.5 lähestyy. Tarkempi aikataulu lähipäivinä sähköpostiisi. terveisin LeenaP

  VastaaPoista
 2. Kiitos, eiköhän tämä tästä taas tokene. Kiva on retkeä odottaa ja se piristää mutta synkkyyden hetkellä tuokin unohtui.

  VastaaPoista
 3. Kauniita kukkia olethankkinut ja saanut. Mikä mummossa vikana? Siis sekö että kutsutaan mummoksi vai mummona oleminen "vieraille" lapsille?
  Onko sinulla vielä se uniapneaan saamasi laite? Itselläni tuntuu nyt olevan tämän "luonnon sarastusvalo lamppun" kanssa ongelmia. Toivottavasti nyt alkaisi jo vähän helpottamaan, sillä kyllä se jatkuva väsymys alkaa vetämään mieltä matalaksi. Aika katoaa jonnekin, mitään ei saa aikaiseksi ja käsityötkin jää tekemättä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mummona vieraille lapsille ei tunnu oikealta. Kyllä on ihan vieraat mummoksi sanoneet sillä tavalla, että heille vanha nainen on luonnollisesti mummo, ei siinä mitään, saavat sanoa.
   Mutta kun tutut tulevat mummoiksi pikkuhiljaa miniän raskauden mukana niin tämä on liian äkkinäistä vain päättää että on mukamas mummo.
   Juu, apnealaite on käytössä joka yö mutta se vähän temppuilee, herättää puhinallaan aamuyöstä. Eli pieni väsymys ja monta harmittavaa asiaa kasvavat isoksi peikoksi.

   Poista

Kiitos kommentistasi.