maanantai 21. toukokuuta 2018

Kirjanmerkkejä


Jokusen tunnin kun frivolite-neulaa heilutin niin tänne pelmahti parvi perhosia!

Tässä ne ovat sokerikylvyssä, olen lukenut että perhoset tykkäävät makeasta (v)medestä.


Kylvyn jälkeen siivet pitää kuivattaa, hyvin
.
Vaikka mä kuinka päätän lopettaa kaikenlaisen antamisen niin minkäs sitä luonteelleen voi. Näitä saa uimakaverit ja jokunen muukin.
Tekstissä kerrotaan, että Paatsamasinisiipi on valittu Suomen kansallisperhoseksi.

Nämä on siis tehty frivolite-neulalla, vastaa käpypitsiä - Needle tatting -  mutta on helpompi tehdä. Tiedoksi, että neuloja voi ostaa Itiksessä olevasta KÄSSÄKAMMARIsta. Neuloja oli ainakin muutama vuosi sitten kovin vaikea saada hankittua.

Olin tänään Kampin palvelukeskuksen neulekahvilassa, halusin AnneG:n tavata ennen kesää. Kuinka ollakaan, talossa oli arvovaltaisia vieraita ja he kävivät katsomassa myös meidän toimintaa. Tsekin pääministerin (Andrej Babisin) vaimolle Sisko antoi virkkaamansa kämmekkäät ja mä annoin tuollaisen perhoskirjanmerkin. Jezz.

Kuvakaappaus Instasta
 

KS

4 kommenttia:

 1. Ilon tuomisia, kauniita perhosia.

  VastaaPoista
 2. Oletpa käpyillyt kivoja kirjanmerkkejä! Itse opin vihdoin viime syksynä käpyilemään neulalla. Olen itse ostanut neulani jo muutama vuosi sitten Jatan aitasta. Minäkään en löytänyt niitä aikanaan mistään, vaikka taisin kysellä niitä lukuisista käsityöliikkeistä Suomessa.
  Minustakin on ilo antaa. Siitä on vaikea luopua, kun tahtoo ilahduttaa ystäviään.
  Sari

  VastaaPoista
 3. Olipas täällä taas monta postausta :) Ihania perhosia, näitä oot tehnyt aiemminkin. Mä en edes yritä olla antamatta koska mun mielestä antamisen ilo on paras ilo.

  VastaaPoista
 4. Ihania sinisiipiä! Mulla on ilo omistaa yksi punainen. Viime kesänä viimein löysin neulatoimittajan ja ne menee aina sitä mukaa kun saadaan. Nytkin on monta varausta ja varasto näyttää nollaa :( Itsekin rohkenin kokeiluun, mutta vielä on pitkä matka enneku mitään kelvollista saan aikaseks.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi.