keskiviikko 16. toukokuuta 2018

Kesäpipo


Usko säkätti saalista turvallisesti verkon takaa. Pari viikkoa sitten jättiläiskokoinen rusakko söi ruohoa pihallamme aivan tyynenä, edes ohikulkeneet ihmiset eivät sitä häirinneet.Kesäpipo! Juu, kyllä kesälläkin pipoa tarvitaan ja vieläpä villaista. Parasta on tietenkin 100% merinovilla, se on tarpeen mukaan viileätä ja lämmintä.
Tämä yksilö on Handun ohutta merinovillaa ja neulottu 2.75 puikolla. Taas kerran kiitos Pirjolle langasta:)

 
160 silmukkaa (vai oliko niitä 162?) 2o 2n resoria sopiva matka, sitten 18 s oikeata ja 2 nurin sopiva pituus. Kavennukset oikeilla silmukoilla,( knk ja 2 o yht) joka toinen kerros kunnes oikeat silmukat loppuivat ja vielä yksi kavennuskerros nurjilla silmukkoilla, loput 18s?) vedin suppuun ja siinä se hyvä pipo sitt olikin valmis. Vielä kruunuksi Hand made - merkki, siitä tattis Marian joulutontulle;)Parsa-aikaan oon syönyt useammankin kerran tätä herkkua, vaihdellen valkoista ja vihreätä. Tämä oli uunissa paistettu tosi maukas versio. Joo, pöydällä on vielä pääsiäisliina kukkoineen ja kanoineen.

8 kommenttia:

 1. Piposta tulikin käypänen, pitänee matkia omiin tekemisiin. Oikea herkkuannos tuo parsa ja kala.

  VastaaPoista
 2. Vaikka olisikin hellekesä, tulee niitä viileitäkin aikoja. Kiva malli ja pirtsakka väri.

  VastaaPoista
 3. Kivan pipon olet tehnyt. Ihana ja perteä tuo väri.

  Meillä rusakot söivät omenapuut. Lunta oli niin paljon, että verkot jäivät lumen alle. Nyt kun lumet suli, kaluamisjäljet ovat puolentoista metrin korkeudella. Onneksi ukko voiteli jollain haavansuojalla oksat heti kun huomattiin vahinko, ja kyllä silmuja jo näkyy oksissa

  VastaaPoista
 4. Parsa ja kala sopii hyvin yhteen.
  Pipoille on aina tarvetta, vaikka ehkä eilen ja tänään pärjäsi ilmankin.

  VastaaPoista
 5. Onpas kiva pipo! Ja yleensä tarpeen kesälläkin.

  VastaaPoista
 6. Hieno pipo! Kylläpä vaan kevättuuliinkin vielä pipoa tarvitaan ja miksei kesälläkin jos oikein rupeaa kylmästi sadetta roimimaan niin äkkiähän se ilma viilenee:) Parsa on kyllä herkkua! Ihanaa viikonloppua♥

  VastaaPoista
 7. Niin aurinkoinen pipo, lysti pitää viileämpinä kesäpäivinä. Varsinkin saaressa käydessä tuollainen on tarpeen, kun tuuli puhaltelee. On muuten kiva malli, voisin tehdä samantapaisia sytomyssyiksikin.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi.